Har ingen lust längre

Det här kan inte vara normalt. Jag o Robin ses typ aldrig, jag har bokat en biljett till honom för att få träffas i 2½ dygn men jag har INGEN lust att åka. Ska det vara så? Jag funderade t.o.m. på att avboka biljetten men det går inte för att den måste avbokas 7 dagar före avresa o så långt i förväg köpte jag den inte ens.

Vad ska jag göra??? Jag sitter bara o funderar på oss hela tiden, vad som ska hända mellan oss osv. Jag vill inte åka längre men jag kan inte slänga bort 364:- ut i tomma intet heller... FAN!!!!!!!!! Varför kan han inte ta reda på att han ska jobba, istället för att tro att han inte ska det. Jag gillar inte att inte ha all fakta när jag bestämmer mig för saker. Vad ska jag göra hela lördagen då????

köpt sänsgstomme o tappat plånboken

Igår var jag, syster o Yrla på IKEA. Jag fick ju pengar i julklapp för att jag skulle kunna köpa min sängstomme så då passade jag på igår. Pappa lånade Willys van så att vi kunde få plats med alla delarna. Jag o pappa mötte upp syster o Yrla vid IKEA, lilla skrutten så "dolig" hon var. Alldeles röd runt ögonen o såg ut som att hon skulle somna när som helst. Men hon orkade trots allt en hel vandring på IKEA utan att gnälla. *strong tjej*

När vi var klara på IKEA lastade vi in allt i bilen. Sen hoppar jag in i bilen för vidare färd mot Mc Donalds. När vi kommer fram dit känner jag att min plånbok inte ligger i jackfickan. Paniken växer i mig o vi letar igenom bilen. När vi inte kan hitta den åker vi tillbaka till lastzonen vid IKEA för att se om den har ramlat ut där. Jag går också in till informationen på IKEA för att fråga om de har fått in nån men det hade de inte. Det går inte längre att hålla tillbaka tårarna när jag inser att jag kan ha förlorat allt som jag hade (ca. 420:- i kontanter, körkort, VISA-kort m.m. m.m. m.m.). Vi bestämmer oss för att åka till Donken iaf så jag går in o käkar. Under tiden ringer pappa till Nordea som spärrar mitt VISA-kort. På vägen hem ringer vi till Ekeröpolisen för att göra en polisanmälan eftersom den kan vara stulen o eftersom jag har körtkort o grejer där i. Jag får prata med en jättetrevlig kille (som babblade på massa) o det kändes lite bättre därefter. När vi kommer hem börjar vi lasta ur grejerna o jag hoppar in i baksätet på vanen (tänk på att en van är en STOR bil). När jag klättrar upp känner jag hur benet rör sig på ett sätt som skulle kunna få plånboken att ramla ur fickan (jag har totalt värdelösa fickor på min ullkappa så den brukar ramla ur när jag sitter ner). Jag tittar till vänster om mig o där, på sidan av ett säte, lite dolt ser jag nåt svart. Jag inser relativt fort att det faktiskt är min plånbok o blir överlycklig! Så mycket panik o åtgärder bara för att den ramlade ur fickan! *ler* Men det gör inget, huvudsaken är att jag har fått tillbaka allt. O egentligen, man skulle ju kunna säga att den aldrig var borta. :P Så i det stora hela så är det bara det spärrade VISA-kortet som kunnat undvikas (o polisanmälningen men då hade jag missat ett trevligt samtal *ler*).Ikväll är det träning. Känns nästan nervöst... var så jäkla länge sen jag tränade. Men jag längtar, det rycker i hela kroppen så det ska bli såå kul! Men jag kommer antagligen va helt slut sen, har ju ingen som helst kondition kvar (har ju typ ingen grundkondition så den försvinner VÄLDIGT fort när jag inte tränar på ett tag). Bara jag inte har blivit bollrädd. :PImorgon åker jag till Robin. Åker tuffetåget som går 17.45. Kommer hem 16.14 på måndag (till centralen alltså). Nån som känner för att hämta mig?? *skratt* Näe... men som ni förstår så blir det ett uppehåll i skrivandet tills jag kommer hem.På återseende!!

nyår 06/07

Jag åker till Robin över nyår. Puttrar iväg med tåget på fredag o kommer hem på måndag. Kan bli lite spännande att se hur han bor nu, har ju inte varit uppe i Mora sen han flyttade dit (har nog iofs aldrig varit i Mora så det ger sig väl naturligt). Skulle bli en lugn nyårsafton sa han för han jobbar på nyårsdan. Får se vad vi hittar på, känner jag oss rätt: ingenting *ler*
Shit... jag är en tragisk människa. Jag vill ut o umgås men hur långt kommer jag?? Inte längre än att jag fortfarande kan knalla runt i nattlinne o det säger väl allt. Jag är så less på allt... Det känns rätt hemskt när jag träffar min farfar oftare än mina bästa vänner... vet inte riktigt hur det ska tolkas. Antingen att vi umgås mycket i min släkt eller att jag typ aldrig träffar mina få vänner. Jag måste fan ta o rycka upp mig. Det här är inte okej. Jag vill inte va den självömkande loosern jag håller på att bli (eller redan är???).


Hjälp mig, rädda mig!

GOD JUL

Ja, det måste jag nog säga att det blev iår. Det var riktigt trevligt o jag är nöjd med mina julklappar. Fick trots allt 4 saker av det jag önskat mig. :) Jag fick: Drakologiboken av syster, Nightwish "End of an Era"-DVD också av syster, 1000:- till "Noresund" som jag önskar mig av mamma o pappa (den kostar dock 1395:- så lite får jag sponsra själv) o så fick jag 500:- av farfar. Just det, sen fick jag 100:- till mobilen av mamma o pappa också.

Tänk, nu är julen över. Det är helt sjukt egentligen med tanke på hur folk stressar runt som yra hönor hela december för att fira en enda dag som är över på 24 timmar. Många är så stressade att när julen väl kommer hinner de inte sätta sig o varva ner utan de fortsätter springa runt. Själv tror jag att anledningen till att det blev en så bra jul iår beror just på att vi inte har stressat, att vi har gjort allt i förväg o hjälpts åt o att vi har släppt mycket av den julstress som många andra bär på. Vi är så vuxna i vår släkt nu så det är ingen som har hysteri kring jul (visst, vi har ju lilla Yrla men hon är fortfarande så pass liten att hon inte får raseriutbrott eller liknande om hon inte får det hon vill ha, hon har ju inte direkt gjort någon egen önskelista o så :P).

Idag bär det av till farfar o Majbritt på jullunch (som om man inte åt julmat tills man nästan spydde igår *ler*). Måste komma ihåg att tacka farfar för julklappen också. :) Det var faktiskt ett tag sen jag träffade dem så det ska bli trevligt. O imorgon är det fika hos mormor o morfar för att träffa morbror med familj. De firar ju tillsammans med hans frus familj så då brukar vi träffas i mellandagarna för att ha en liten minijul (mest för att T o T ska få sina julklappar antar jag...). Ibland känns det lite trist att vara så stor att man inte får så mycket julklappar men samtidigt har jag inget behov av att andra köper saker till mig... jag känner mig mest girig då så det är nog tur att jag inte får så mycket *skratt*

Jaha... efter nyår blir det väl som vanligt, att man får smått ångest för allt man har ätit o lovar sig själv att försöka gå ner i vikt men det skiter sig redan efter första veckan. Tänk om jag nån gång kunde hålla ett nyårslöfte. ;)

Men i alla fall... lite sent o lite tidigt:

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR på er alla som läser!!

dan före dan före dopparedan

Hjälp... snart är det julafton! Det är alldeles för tidigt, snön har inte hunnit komma än! Det får inte gå till såhär... det borde vara lag på att julafton endast får firas om det finns minst 30 cm snö ute (undantag om det har varit riktigt dåligt med snö, så räcker det med några få cm bara så det ser vitt ut). Men nu, nu är det som en tidig vårdag i mars med snön som lyser med sin frånvaro o isen som börjar töa. Det här är inte okej! GE MIG SNÖ!!!!!!!!!!Igår var jag hos syster o var barnvakt åt Pyrlisen. Snacka om söt unge det där alltså. *ler* Riktigt gosig var hon igår, tror inte att hon har varit så kramgo tidigare. Var rätt mysigt. Skulle hjälpa syster att ta hand om Yrla så hon fick nåt gjort. Lite fick hon gjort i alla fall, hoppas bara att hon är nöjd. Det är svårt att hänga med på hur fort Yrla växer. Tycker fortfarande att det inte var alls länge sen hon låg i den där plastbaljan på sjukhuset o va det minsta knytet jag nånsin sett. Men det är väl bara att försöka inse det, om inte annat innan hon börjar högstadiet! ;) Vet i alla fall att jag är favoritmoster o alltid kommer vara det. *skratt*Jag var förbi jobbet idag. A hade ringt på min mobil i morse o talat in ett meddelande där hon sa att jag hade en julklapp som låg o väntade på mig. Nyfiken som jag är kunde jag inte vänta utan jag åkte dit direkt efter att jag hade varit på Kattstallet o käkat lite tårta (de firade första tiden för Kattstallet så de bjöd på lite tårta o så *trevligt*). Var så trevligt när jag kom in på jobbet, då kom det några små barn fram o skulle kramas, de verkar ha saknat mig lite i alla fall. Dessutom kom T springande också o ville ha en kram, det värmde i hjärtat att HAN har saknat mig. *gullunge* Passade på att snacka lite med M också, hon lät inte alltför glad över den här dagen, det hade tydligen varit rätt skit hela dan. *tur att jag inte jobbar längre* Sa till henne att om hon inte var alltför upptagen i mellandagarna så kunde vi ju alltid ta en fika eller så.

Efter att jag hade varit på jobbet åkte jag ner till centrum för att jag skulle köpa en sak på apoteket. När de inte hade det jag skulle ha gick jag på ICA istället. Köpte bl.a. "Mupparnas julsaga" *ÄLSKAR DEN* o lite julklappar trots att plånboken bara skrek "neeeeej" med tanke på hur lite pengar jag har (struntade i det eftersom det kändes lite tomt att inte ha nå julklappar alls till folk). Efter ICA gick jag till leksaksaffären men de hade inget spännande så jag gick till en annan affär istället (kan inte avslöja för mycket då jag vet att syster läser detta o det är inge kul om hon vet allt i förväg). Köpte två julklappar till Pyrlisen o snodde med mig lite julklappspapper hem till de andra julklapparna *fyyy mig*Imorgon är det dags för julstädningen o pyntning av granen. Det är liksom en tradition att dan innan julafton tar vi upp granen (vi har ju plastgran eftersom pappa inte tål riktig gran) o pyntar den på kvällen. Dock jobbar mamma imorgon så det blir väl jag som får städa, tur att det inte är så mycket, det är mest att plocka undan o dammsuga som gäller.Vad har jag då önskat mig denna jul (har inte gjort någon officiell önskelista iår så vi får väl se om det är någon som har snappat upp det jag har sagt/vill ha):

- "Noresund" säng på IKEA
- Drakologi-boken (sett på Coop Forum)
- Nightwish "End Of An Era"-DVD
- Färjestads matchtröja (både hemma o borta)
- Färjestadshalsduk
- "Gilmore Girls" säsong 5 o 6 (har dock inte kommit ut ännu så det blir väl till födelsedagen istället)
- "One Tree Hill" säsong 3 (gäller samma sak som "Gilmore")
- pengar (står alltid på önskelistan)

jaa... det är säkert nåt mer men trots att det är min önskelista så är minnet inte det bästa. :PNu är det mat som gäller...Just det, jag kanske ska berätta vad det var i julklappen som jag fick på jobbet (jag vet, det är inte julafton förrän på söndag men jag kunde inte hålla mig). Jag fick ett förkläde där det stod broderat "Stort tack och många kramar från barnen på Lönnen ht-06". Det var väl gulligt!?! Det var jättefint så nu får jag väl börja använda förkläde när jag lagar mat (skulle faktiskt behöva det ibland :P)

fullspäckad dag

Idag har jag verkligen haft fullt upp hela dan. Vaknade vid typ halv 10 o kände mig rätt utvilad. Gick upp o drog upp mamma ur sängen så vi kunde käka frukost. Efter frukost tittade vi på "Prison Break" från förra måndagen o sen bestämde jag mig för att lägga in sill. Kände mig riktigt duktig när det luktade precis som sill ska lukta *ler*. Därefter ringde Frida o sa att hon skulle komma med bussen som var framme 12.50 så vi bestämde att jag skulle gå o möta henne. Var massa mysigt att få kramas med sötnosen igen! :) Jag menar, vi har inte setts sen min student o vi bor bara typ 1 mil ifrån varann eller så. Hon är typ den av mina kompisar som bor närmast o vi träffas i stort sett aldrig. Men idag gjorde vi det iaf. :) Vi fikade lite o mumsade på morotskakan som jag bakade igår (hon är grymt bra på att ge komplimanger iaf :P) o sen bestämde vi oss för att vi skulle åka förbi Kattstallet så hon fick titta på "mina" pissenissar lite. Massa söta är dem! *wiie* När vi hade pussat klart på katterna körde jag hem henne o sen åkte jag hem igen. När jag kom hem tittade mamma o jag på "Prison Break" från i förrgår. Kl. 17 hade mamma o jag tvättstugan (blev dock mest mamma som vanligt)  o så lagade vi lite mat. Idag blev det potatismos, falukorv o lite blomkål o broccoli. Sen satte jag en deg till brödet o bakade det o efter det gjorde jag ischoklad. Herre jävlar, tror inte jag har hunnit med såhär mycket på en dag sen.... jaa, jag vet inte när. Känns riktigt bra att jag har varit så effektiv trots att jag har semester. *skratt*

Imorgon ska jag åka till systeryster o pussa på/leka med Yrlisen o sparka på syster att hon ska städa. Låter som en rolig dag. :P Det som inte är lika kul är att jag måste gå upp typ 6.30 för att jag ska köra mamma till jobbet först (hon börjar 7.30 i Kista o ska hinna dricka kaffe också) o om jag inte kör henne så har jag ingen bil o det är lite långt att åka till V-tuna utan bil så det blir till att gå upp tidigt. O när jag har varit hos syster ska jag till Kattstallet igen. Är ju där på torsdagar så det är i vanlig ordning. Jag skrev upp mig på två pass i mellandagarna också, 28 dec kl. 12-15 o 29 dec kl. 12-15. Jag är ju ledig så jag kan lika gärna vara där o göra lite nytta istället för att sitta hemma o göra ingenting. :P

Tror det är dags att sova nu med tanke på vilken tid jag ska upp....TACK söt-Frida för idag, det var jättemysigt! Vi får göra om det SNART!!!


Sista dan på jobbet

Shit va konstigt det kändes att säga hejdå till alla. Okej, jag har bara jobbat där i fyra månader så det var ju inte så att man har känt varann i hundra år eller nåt, men ändå. Det var rätt vemodigt o tårarna var på väg lite då o då under dagen då jag insåg att jag inte kommer att komma tillbaka till det där stället, i alla fall inte för att jobba. Jag lovade dem dock att jag ska komma o hälsa på, (om inte annat för o se vem som tar över min tjänst). *ler*

Jag hade rätt delade känslor när jag gick ifrån jobbet idag. Känsla nummer ett: jätteledsen o sorgsen över att lämna allt. Känsla nummer två: UNDERBART att äntligen slippa all skit. Jag har verkligen gjort rätt beslut. Det känns verkligen rätt i kroppen när jag tänker på att jag inte ska jobba där. Det är inte rätt ställe för mig o det känns underbart att jag har gjort något åt situationen. Samtidigt kan det kännas lite korkat att säga upp sig från en tillsvidareanställning när jag inte har något annat på gång. Jag intalar mig dock att jag fortfarande är ung o att jag har många år på mig att bestämma mig för vad jag vill göra. Sen om det är sanningen eller bara en inbillning, det får tiden utvisa. :P

G på jobbet var lite rolig idag. Vi satt o gjorde lite smällkarameller på eftermiddagen o F frågade om han också fick göra en så jag visade honom hur man gjorde. Strax efter F hade börjat bestämde vi oss för att vi skulle plocka undan så vi sa att ingen mer skulle få göra idag. G kom precis dit då o frågade om han fick göra. Då sa jag att vi inte skulle göra mer idag men att han kunde få göra imorgon, att jag lovade det. Då sa G "men du kan ju inte lova det, du är ju inte här imorgon". Då sa jag att han skulle säga till M imorgon att jag hade lovat att han skulle få göra o om han inte fick det så kunde han ringa mig så skulle jag komma o göra en smällakaramell med honom. Då tittade han på mig, suckade lite besviket o sa "men jag har ju inte din adress". Kunde inte låta bli att skratta lite åt honom o säga att han då fick fråga M om telefonnumret så han kan ringa. (fotnot: G o F är alltså två av barnen o M är en fröken).

Jag fick en liten avskedspresent också, både från "huset" (förskolan) o mina chefer (var nere o skrev på papper så då fick jag en liten present). Av "huset" fick jag en fin juluppsättning med julstjärna, en liten julen o nån annan blomma plus en "Geisha"-chokladask o av cheferna fick jag en pocketbok "Vackra flickors lott". Så nu kan jag ligga i sängen, pilla mig i naveln, läsa bok o käka praliner under min semester. ;)Jag fick en rätt trevlig överraskning i fredags när jag vaknade. Tittade på telefonen o jag hade fått ett mess av Robin där det stod: "vill du att jag kommer till dig ikväll?" Vad svarar man på det liksom?? "näääää, jag vill faktiskt ligga hemma o ha tråkigt för mig själv". Yeah right att jag skulle svara så! :P Så han kom hit i fredags kväll o åkte hem i söndags kväll. Var trevligt att få umgås lite med honom, kommer ju knappt ihåg hur han ser ut ju. Men det var en rätt mysig helg, vi gjorde inget speciellt men det var skönt att få ha någon bredvid mig i sängen o nån att krama på.

Måste säga att när man väl ses så inser man hur mycket man har saknat närheten. Jag tror att när det går så lång tid mellan gångerna så går man in i någon slags "dvala" känslomässigt, bara för att det blir för jobbigt om man ska gå runt o sakna hela tiden, kroppen orkar liksom inte med det. Det värsta är att varje gång man träffas så vaknar man ur "dvalan" o man hamnar återigen i en saknande period när han har åkt. Men jag har lärt mig att rätt snabbt komma in i "dvalan" igen så det går väl över i sinom tid.Det är helt sjukt. Fem dagar kvar till jul o det är ingen snö på väg. Eller jovisst, det har snöat idag men det håller ju redan på att töa bort. Grät nästan när jag hörde på vädret att det ska bli uppemot 10 plusgrader på julafton. Det är helt sinnessjukt!!! Jag fattar inte att det snart är julafton. Jag kommer börja strejka julafton de åren som det inte är någon snö (risken finns bara att jag aldrig mer kommer att få fira jul då o det är ju lite synd...)

Någonstans inom mig verkar jag i alla fall ha lite julkänsla. Ska nämligen baka julbröd, lägga in sill samt göra ischoklad o knäck under denna vecka. Dessutom ska det julstädas o dolas.Jag hatar verkligen att titta på min lönespec o inse att pengarna kommer försvinna lika fort som de kommer in. Den 22:a kommer jag ha 9497,32:- på mitt konto innan 8780,26:- dras vilket innebär att jag kommer få leva på 717,06:- resten av månaden o ända tills jag får lite småskräp i januari. Jaa, livet som arbetslös är underbart! Eller inte...Nej, nu blir det nog fan sängen, är trött efter en hektisk dag (vi var fyra av tio ordinarie personal o sen bara två vikarier, lite tungt...) plus att jag fryser som en gris o det finns ingen Robin i min säng som håller värmen åt mig så jag måste ordna det själv vilket tar ett tag.... Good night!

Robin o Jag

Robin o Jag


Det här är typ första bilden som togs på mig o Robin... jag tycker inte om att synas på bilder så jag brukar bara ta på honom...

Jag vet inte...

Det känns som att det inte ska vara vi.

Ingenting har ändrats på de här senaste åren egentligen. Vad är det vi kämpar (eller inte kämpar) för? Vad är det vi har tillsammans som vi är så rädda för att förlora? Eller är vi tillsammans bara för känslan att ha någon?

Jag vet inte... men det blir inte bättre.

Är det rätt att leva i ett förhållande där man inte får någon av den närhet man så desperat behöver o inte heller kan få den någon annanstans?

Jag vet inte...

Borde vi fortsätta tillsammans?

Jag vet inte...

Borde vi göra slut?

Jag vet inte...

Älskar jag honom så pass att det är värt att vara utan honom jämt bara för att ha honom som "min"?

Jag vet inte...

Jag vet ingenting längre...


Jag har bestämt mig...

... för att säga upp mig. Jag har precis skrivit en avskedsansökan till min chef samt ett brev till all personal på min förskola. Jag förklarade för mina kollegor varför jag säger upp mig så att det inte ska bli nå knas. Det handlar ju mest o främst om att jag inte trivs i yrkesrollen, att jag inte anser det värt att jobba för de pengarna osv.

Tänkte inte skriva mer nu... är trött o har massa tankar i huvudet kring allt det här så jag ska gå o lägga mig men nu vet ni, fr.o.m. 8 januari 2007 har jag inget jobb längre.

Hej o välkommen tillbaka...


... till helvetet!

Vilken underbar vecka det har varit *not*. Var hemma med rejäl huvudvärk i måndags, blev då samtidigt sjuk (igen) så jag blev hemma tisdag o onsdag också. Dyker upp på jobbet på torsdag eftersom jag känner dåligt samvete för att jag är hemma. Redan efter att ha jobbat två timmar är jag helt färdig o nästan redo att gå hem igen men jag biter ihop... men för vad??

Det är så kul när man kommer tillbaka till jobbet o det enda man får är skit, skit, skit o ännu mer skit. Allra först fick jag "skäll" för att jag glömde bort ett namn på någon som skulle hämta ett barn *sorry att jag hade skrikande ungar bredvid mig o att jag har lite kort minne när jag är stressad*. Sen fick jag veta att schemat var ändrat så min förut tidiga fredag med sluttid 14.30 var ändrad till 15.20 o det fick jag som sagt reda på dan innan.

Som om det här inte var nog för att förstöra en dag så ville E prata med mig "mellan två ögon". Då fick jag veta att: 1. Chefen ska ta kontakt med mig för att jag har varit sjuk fem gånger på tre månader (då har jag dock vart hemma två gånger med migrän av de fem men det räknas inte). 2: Det är inte okej att skicka sms för att tala om att jag ska vara hemma en dag till pga. sjukdom (då tycker jag att man kan tala om det första gången o inte vänta tills det har hänt flera gånger o då se det som ett stort problem). 3: Jag får inte min semester nästa vecka som jag har räknat med (vilket innebär att jag två dagar före får reda på att jag inte får vara ledig då jag egentligen redan har fått semestern beviljad). Eller om jag ska uttrycka mig som E så har jag ju ett val, jag kan ju ta semester men då kommer det skita sig för de andra som jobbar o att man inte kan räkna med att få semester mitt under en termin.

Gud va härligt det är att komma tillbaka till jobbet! *woohoo*. Sen i fredags pratade jag med chefen på telefon o då pratade vi om det här som jag o E hade pratat om dagen innan. På punkten om semester sa hon bara att "hon räknar med att man ser till verksamhetens bästa o inte tar semester då det inte passar för verksamheten". Dessutom ska jag o A (chefen) ha ett samtal tillsammans nästa vecka om min höga frånvaro o att vi kanske måste fixa förstadagsintyg på mig (guuuud va lätt det är att ta sig till farbror/tant doktor när man har migrän för att få ett intyg på att man ligger hemma o mår så jävla dåligt att man inte kan gå upp ur sängen för att man har migrän, snacka om ironiskt).

Ännu mer skit... andra E har blivit sjukskriven så nu är jag o A (inte chefen) ensamma med 14 barn.... det går ju inte ens runt på tre så jag förstår verkligen inte hur vi ska kunna gå runt på två... speciellt inte med tanke på T... *help*

Just nu, funderar jag HELT O FULLT ALLVARLIGT på att säga upp mig. Jag känner att det är inte värt det skitjobb jag gör o få all skit som jag tar för den urpissiga lön som jag har. Jag skulle ha betydligt trevligare om jag satt hemma än vad jag har på det där jobbet. Dessutom, som jag har sagt många gånger tidigare, så är inte det där jobbet något för mig, jag trivs fortfarande inte o jag tror inte att jag någonsin kommer att trivas. Enda nackdelen (o då menar jag verkligen den ENDA) med att säga upp mig är att jag inte kommer att få ett öre eftersom jag inte är 20 o inte har jobbat tillräckligt länge för att få a-kassa. Känns underbart....Som om allt detta inte vore nog så gick det skit på matchen idag också. Vi förlorade vår första match den här säsongen. Vi torskade med 24-25 mot Arbrå HK. Okej, visst, ska vi förlora så är väl de värdiga motståndare men ändå. Det absolut värsta är att vi förlorar på att vi inte är fokuserade o satsar 100%, inte att de är bättre o kör över oss. Ett fjuttigt mål till o vi hade fortfarande varit obesegrade.

O som grädde på moset blev jag "misshandlad" också. En kantspelare sköt mig rätt i ansiktet o bollen träffade mitt över ögat. Det kändes skitäckligt, det kändes som om hela ögat trycktes in i huvudet. Gjorde inte jätteont men jag är ju inte direkt vacker.Jag är så himla besviken på att det inte har kommit någon snö ännu. Det är redan 3 december o första advent men det är fortfarande barmark o massa plusgrader. Det här är verkligen inte normalt. Det är något väldigt knasigt med vårt klimat just nu. Jag tror att vi måste ta tag i världen o göra nånting åt det här NU! Hur ska det gå på julafton om det inte finns nån snö?? Jag kommer i alla fall vara den mest ledsna människan på julafton då. Det går inte att fira jul utan snö, då är hela känslan förstörd. GE MIG SNÖ NU!!!!!!!!Det enda som har varit positivt de senaste dagarna är gårdagen då jag var på hockey på Hovet o såg Djurgården mot Färjestad (igen). Det var ingen vidare bra match men det slutade i alla fall 5-4 till Färjestad i övertid så jag får se det bra i det.Så en sammanfattning av mitt kroppsliga o sinnliga tillstånd just nu är:

Jävligt uppretad, förbannad, besviken, snölängtande, hostig o blåtirad Sandra som önskar att saker o ting kunde te sig lite positivt ibland...Välkommen till min värld... kliv försiktigt över taggtråden när du stiger in..!!