Konstigt humör

Jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig just nu men jag är på så himla konstigt humör hela tiden. I grunden känner jag mig rätt glad och så men sen helt plötsligt, av bara nåt litet, kan jag tappa humöret helt och antingen bli jätteledsen eller sur eller nåt...

Som idag... stod och väntade på tunnelbanan för att jag skulle möta syster. Då åkte tåget förbi åt andra hållet och mina ögon fastnar på att sista vagnen hette Sonia... med "i"... Det hette min mormor... Det högg till i bröstet och jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Mormor finns väldigt mycket i min vardag just nu. Jag tänker ovanligt mycket på henne, jag drömmer om henne och jag ser saker överallt som påminner om henne. Jag vet inte om hon försöker säga mig nånting men i vilket fall som helst trivs jag ganska bra med att ha henne i mina drömmar där jag kan få prata med henne. Jag har så mycket som jag vill berätta för henne, det är så mycket som har hänt i mitt liv sen hon lämnade oss. Jag ville att hon skulle få chansen att träffa Peter, jag vill att hon ska veta att jag faktiskt är lycklig. Men det går inte, och det smärtar mig så otroligt mycket. Ibland gör det så ont att jag knappt kan andas. Jag vet inte vart jag ska ta vägen med all denna saknad jag känner. Jag var inte redo att förlora min mormor, jag behöver henne fortfarande! *tårar som rullar*

Dessutom när jag var inne på min vän Mias blogg kan jag inte låta bli att känna avund på henne och hennes sambo. De väntar sitt första barn i mars. Jag är jätteglad för deras skull, det är verkligen superroligt, men jag är samtidigt så avundsjuk att jag blir tokig. Jag vill också ha barn! Det värsta är att om man väl har börjat tänka på det så finns det i tankarna, HELA TIDEN!! Men ja, vår tid kommer den också!I helgen blir det till att testa vad bilen går för! Jag (och kanske Peter, det vet jag inte än) ska fly upp till underbara Dalarna. Jag/vi åker imorgon förmiddag upp till Djurås, där hämtar jag/vi Maddä och åker sedan vidare till Mockfjärd för att titta på handboll och hälsa på gamla laget. *toksaknar* Därefter blir det antagligen en sväng förbi Leksand (trots att de två jag allra helst vill träffa inte är där då :( ) och sen hem till Maddä i Rättvik. På söndag kör jag/vi Maddä till tåget på förmiddagen och sen blir det fortsatt bilfärd till Hallstavik där jag har match. Ska bli massa roligt att komma upp dit igen och hälsa på Maddä, laget och Leksand. Jag saknar faktiskt Dalarna MASSOR, tro't eller ej!! Fast jag vill inte flytta tillbaka, jag har ju mitt liv här nu, med min älskling! Men Dalarna och teckenspråket saknar jag så mycket att jag tror jag ska bli galen ibland (värre än vanligt alltså ;) ).

Nej, nu börjar det bli dags att packa väskan innan det är dags att åka tillbaka till jobbet. Har en värdelös eftermiddag. Har uppehåll i över 5 timmar, sen tomkör jag till Brommaplan, ska sitta där i 13 minuter, sen kör jag en tur, ska sitta ute i skogen i mörkret i en halvtimme för att sen köra tillbaka till centrum och sluta... Var det verkligen nödvändigt? Kunde jag inte fått sluta då vid 11 istället?? :O

Ikväll ska jag och Peter på bio för första gången ensamma sen vi blev tillsammans. Han har tjatat på det hur länge som helst och är lite sur på mig för att vi inte har haft någon riktig bio-dejt än så ja, ikväll blir det "Yes man" på bio, bara vi två! *ler* Sen blir det nog hem och sussa sängen så jag orkar köra alla dessa mil imorgon.

Bilen krympte!!

Jag vette sjutton vad det var för nederbörd inatt men bilen krympte tydligen...

Igår kväll:
vår bil!

Imorse:


Hehe... nä, men skämt åsido... Nya pärlan är på "make-up" hos Solfilmsspecialisten, ska få lite tonade rutor på bakdörrarna och bakluckan. Drygt att lämna bort den andra dan dock. Men ja, sen blir den ju ääääännu finare! :D

En dag kvar

Nu är det bara en dag kvar tills vi har bil igen! *yey* Imorgon kl. 13.30 ska vi ha möte på banken. Sen efter det kör jag hem i vår nya bil! På onsdag ska jag dessutom lämna in den för att få bakrutorna tonade. *snyyyyggt*

Ny bil!

ÄNTLIGEN har vi hittat en ny bil! Vi tittade på en bil idag och bestämde oss för att den blir det. :) En Volvo V70 -07 blir det. Svart metallic (såklart). Hur fin som helst och hur skön som helst att köra. Visst, den kostar, men jag är så less på skruttbilar som inte håller så vi bestämde oss för att lägga ner lite mer pengar på bilen för att slippa köpa ny om typ ett år igen.

På tisdag ska vi göra klart affären, vilket innebär att på tisdag har vi en ny bil som vi kan glida runt i! *yey*

vår bil!
Vår blivande bil!! :D

2008 vs. 2009

2009.... nytt år, nya löften... Eller vad är det man säger? Själv har jag inte ett enda officiellt nyårslöfte, av den enkla anledningen att man inte ska lova saker om man verkligen inte kan hålla dem och nyårslöften är nog de löften som är svårast att hålla. Men visst, det finns saker som jag tänker på att försöka förbättra osv, men jag har som sagt inte gjort dem till några löften.

2008 då... Vad hände egentligen under det gångna året? Jag tänker inte bli särskilt detaljerad, men kan ju dra de lite större händelserna för varje månad (om det har varit något).

Januari - Februari: mådde mest dåligt uppe i Leksand och drogs med mina depressioner. Ingenting fungerade riktigt som jag ville och början på året var inte den bästa.
Mars: jag fyllde 21 år och beslutade mig för att lämna Leksand. Flytten hem var nödvändig för att jag skulle orka med livet och mig själv.
April: Jag började min utbildning på Swebus, jag var på Bandit Boat V med syster och Petra och Brandon. Jag mådde fortfarande kasst men det började bli lite bättre.
Maj: Jag klarade teoriprovet till D-körkortet. Jag och Peter "träffades" på Spraydate.
Juni: Det här var den bästa och värsta månaden typ... Det bästa var ju helt klart att jag träffade Peter och att vi blev tillsammans, dessutom klarade jag D-körkortet vilket innebar att jag hade jobb igen! Samtidigt var det mormors årsdag och det tog mig väldigt hårt. Jag kunde bara inte (och kan det fortfarande inte) förstå att hon inte längre finns med oss.
Juli: Började månaden med strejk på jobbet. Annars var det jobb och slit som präglade juli. Roadtripen och 30-årsfesten i Karlskoga var nog i stort sett det enda som hände denna månad (ja, utöver vardagslivet dvs).
Augusti: Jag överraskade Peter med en kryssning till Åbo, i övrigt såg månaden ut ungefär som föregående månad; JOBB JOBB JOBB!!
September: Vi firade vår första "högtid" tillsammans (Peters födelsedag). Vi fick klartecken på att lägenheten skulle bli vår!
Oktober: Vi skrev kontrakt på vår lägenhet, Peters akvarium gick sönder vilket grusade planerna om att sälja hans lägenhet, annars levde vi mest i lådor under oktober månad.
November: inflytt i nya lägenheten!!! Maddä och jag träffades igen på typ ett halvår *saknat som faaaan* Upplock och installation i lägenheten. Biljäveln rasade ihop och det var dags att inse hur beroende man är av bil... Ny titel: SAMBO! *njuter*
December: vi "firade" ett halvår tillsammans, lyckad inflyttningsfest för gemensamma vänner, julafton och "minijulafton" hos respektive föräldrar, "vuxenpoäng" för köp av diskmaskin, första nyår tillsammans.

Över lag är jag VÄLDIGT nöjd med år 2008 (konstigt va?? ;)) men jag hoppas att 2009 kommer att bli ÄNNU bättre! Framtidsplaner har jag väl funderat på men jag har inte kommit fram till vad de är riktigt... Visst, barn, bröllop, nytt jobb, utbildning osv är väl sånt som alltid finns i tankarna men under 2009, ja det vet jag väl knappast om allt det där hinns med. :P

I vilket fall som helst... jag ser ljust på framtiden tillsammans med min älskade och jag hoppas att år 2009 kommer att bli det bästa året någonsin... hittills!


Sammanfattning

Jag tror jag ska ta och skriva en sammanfattning och en framtidsfundering snart... dock inte nu för nu är det sängen som gäller. Men så snart jag har tid. Imorgon kanske. :) Eller på måndag när jag inte längre behöver diska för hand *längtar efter den där jäkla maskinen* ;)

Namn

Jag vill ha barn.... just nu är det riktigt illa. Folk runtomkring mig blir gravida till höger och vänster eller har redan barn och jag längtar så otroligt mycket efter ett eget litet knyte. Jag har t.o.m. redan namn klart om det blir en flicka. Fast jag är övertygad om att när jag väl får barn så kommer jag få en pojke. Men OM det blir en flicka, ja då har hon både för- och mellannamn. :)