Yay!!

Just nu är jag superglad!!! De har 40% rabatt på den klänning som jag har gått och suktat efter men som jag har känt varit för dyr. Ringde dit och de hade EN kvar. Den är MIN!!! Ska köpa den idag! Känns helt sjukt!!!!! Jag är glaaaaad!!! :D

Höst

Jag vet, det var länge sen jag skrev... men som jag har sagt tidigare, med en 10-månaders hemma som röjer är det svårt att få sitta ifred och fundera på vad man ska skriva. Därför blir det sällan av.

Idag var jag på mitt första psykologmöte. Har ÄNTLIGEN lyckats få tag i någon att prata med och så blir det pannkaka av alltihop på en gång. *suckar* Jag trodde verkligen att psykologer skulle hjälpa en att må bättre, inte ge en dåligt samvete så man mår sämre... Aja, blir till att försöka leta vidare bland alla dessa nötter och se om jag kan hitta någon vettig. Tyvärr har jag hittills inte stött på någon vettig så hoppet om att faktiskt göra det blir mindre och mindre för varje gång.

Nu är det snart bara 2 månader kvar tills jag blir fru Ekdahl. I måndags var jag inne i stan och försökte ta tag i lite bröllopsbestyr. Jag lyckades hitta ett par skor som jag ska ha, var inne och pratade med några florister samt bokade tid för fix av hår, smink och naglar på en salong. Känns skönt att ha tagit tag i lite då jag inte har gjort många knop alls på bröllopsfronten senaste tiden. Nu är det inte så himla mycket kvar faktiskt (säger jag nu, tills jag kommer på att det är massor som inte är klart *skratt*).

På handbollssidan har det varit still ett tag nu. Lyckades ju dra på mig nån lättare form av stressfraktur i höger fot (funderar på om jag kanske har nåt liknande i vänster också) så jag fick träningsförbud i 4 veckor. Det har nu gått 4 veckor så ska börja träna igen tänkte jag. Ska dock till ett ställe imorgon och få mina nya inlägg. Tänkte att det är bra att vänta på dem innan jag börjar träna igen så jag inte gör nåt dumt. Jag har ju ingen lust att stå över hela säsongen bara för att jag började träna för tidigt eller så.

Annars rullar livet här hemma vidare i sakta mak. Peter jobbar och sliter och jag är hemma med galningen. Ibland önskar jag att det var tvärtom samtidigt som jag egentligen inte vill tillbaka till jobbet alls. Börjar få smått ångest redan nu bara av att tänka på att jag ska börja jobba igen.

Nu ska jag nog försöka röja av köket innan lilleman vaknar till liv. Ser sådär ut och ikväll kommer Mickis och Maddä så då kan det ju få se hyfsat ut i alla fall.

Jag tänkte lite på er som inte träffar oss särskilt ofta. Jag tänkte lägga in lite bilder på Wille, men det blir i den privata bloggen då ni vet vad jag tycker om att lägga ut dem helt fritt.