Varning: trebent varelse på ingång!

Efter *host* sa jag att jag skulle skita i killar. Jag skulle ta det lugnt och bara fokusera på mig själv. Jag tänkte börja avsky dessa trebenta varelser bara för att slippa dem. Jag var t.o.m. inne på att följa Mikas råd om "slamphöst" (vilket handlade om i förenklad version att bete sig precis som killar: ligga med någon och sedan försvinna som om det aldrig hade hänt, helt enkelt; one-night-stands). Men jag var inte ens sugen på det. Jag ville bara hålla mig borta från allt vad de manliga könet innebar.

I början gick det bra. Jag blev sådär bitter så fort någon nämnde killar. Det värsta var att egentligen var jag mer avundsjuk. Inte så mycket av den anledningen att jag bara MÅSTE ha en pojkvän, utan snarare pga. att jag har ett så otroligt stort behov av närhet och allt vad det innebär (kramar, pussar, kyssar, mys, gos, kel, smek, vackra ord, förtrollande blickar etc.). Om jag inte får detta behov tillfredsställt fungerar jag inte riktigt. Jag måste få det tillfredsställt, annars kan det sluta med abstinensbesvär och sinnesförvirring.

Till er som fortfarande saknar en uppdatering av "På kvällen blev det mat och bio (återkommer till det lite senare)" kommer här en (kort) resumé. Jag var faktiskt på dejt i söndags. Nu tänker ni: skulle inte du skita i killar?? Jo, det var tanken men det var någon som "tjatade" till sig en dejt *retas med personen ifråga*. Jag ångrar dock inte att jag gick. Jag har aldrig varit med om en så avslappnad dejt som den, där jag har kunnat sitta och prata helt obehindrat (fråga honom hur hans öron mår *ehrm* skavsår??). Efter maten och otaliga samtalsämnen gick vi på bio och såg "Råttatouille". Söt film, hade riktigt roligt emellanåt. :) Det blev faktiskt lite hålla handen också under filmen. :) Efter filmen följdes vi åt till T-centralen där jag skulle till tunnelbanan och han till pendeltåget. Kvällen avslutades med en kram och vi skiljdes åt.

Nu är det faktiskt så att jag träffade honom igår igen, dock lite mer privat (hemma hos honom). Och just av den anledningen så kommer ni tyvärr inte få några smaskiga detaljer från gårdagen. *ler* Dessa hålles för mig själv.

Ja, vad händer då mellan mig och den här killen?? Svar: Jag har inte den blekaste aning. Han är jättemysig och vi har hur roligt som helst tillsammans men jag har faktiskt ingen aning om vart han står eller vad han vill eller någonting. Jag får nog helt enkelt låta tiden utvisa det (om han inte får för sig att berätta vad det är han vill men det återstår att se).

Summa summarum: Lovet har varit riktigt bra hittills, om än att tiden går alldeles för fort. Trots att det bara är onsdag idag känns det som att det snart är lördag och dags att åka hem till skogen igen. Jag är kluven. Jag både längtar hem och vill stanna här. Men vardagen hinner alltid ikapp en. Och jag vet att jag trivs däruppe, trots att jag är född storstadsmänniska.


Helgen i korthet

I fredags rullade bilen hem till Sthlm. Fullpackad var den, hade med mig tre stycken som sällskap plus all packning så den fick slita hårt för att orka. Men vi kom ner i alla fall och efter att jag hade släppt av alla åkte jag hem till mamma och pappa. Det blev middag och sen rymma till Mika en stund. Hämtade upp henne i Åkeshov, åkte och handlade, sen hem till henne för att dricka te och snacka skit. *saknat* Jag var hur trött som helst eftersom jag hade varit uppe sen 5.30 men jag kände ändå inte för att bara sitta hemma så vi bestämde oss för att gå ut i alla fall, trots min trötthet. Vi gjorde oss iordning och sen rullade vi in till stan. "Som vanligt" gick vi till Anchor men besvikelsen var ett faktum när vi kom dit: ALLA killar var antingen 1,50 långa, över 35, skalliga eller alltihop. Dessutom var det typ helt dött, trots att det var hyfsat mycket folk. Efter att jag hade suttit och försökt lära Mika lite tecken (man måste ju kunna säga att det står en söt kille bredvid utan att han hör) bestämde vi oss för att ge upp och åka hem. Det blev alltså en tidigt kväll och jag tror att jag låg i sängen igen redan innan 01. Bästa kommentaren den kvällen (efter att vi har hämtat våra jackor i garderoben och gått ut från Anchor):

Mika: Sandra, han såååå spanade in dig!!!
Jag: Ja, och jag såååå dissade honom.
(om killen som stod o råblängde på mig vid garderoben)


I lördags blev det att åka iväg och handla med mamma och pappa. Vet inte varför men jag ÄLSKAR att handla mat och sånt. Nån konstig nojja jag har (en av alla mina nojjor). Efter all handling åkte vi förbi Subway i Vällingby *älskar* och sen hem för att äta. Vid 16 var jag och mamma iväg för att titta på när Westermalm (tyvärr) fick stryk av BK Söder. Trist att de förlorade men det var kul att se dem igen. :) *saknar* På kvällen hade jag, mamma och pappa lite räkfrossa. *mums* Mamma och jag hade köpt färska räkor när vi var och handlade så vi passade på att mumsa i oss dem. Sen möblerade vi om i vardagsrummet (fråga mig inte riktigt varför, något påhitt mamma och pappa fick för sig :P) och kvällen avslutades med att titta på "En prinsessas dagbok 2".


Igår (söndag) åkte jag och pappa först till Biltema och sen hem till farfar. Min bil var så grymt skitig att jag knappt vågade titta på den så jag hade bestämt mig för att jag skulle tvätta den (INNAN all snö kommer). Först tvättade jag den på utsidan (aaaah, min bil ÄR faktiskt klarröd, inte smutsröd), sen fikade vi och efter det gick jag ut och tvättade den invändigt också (lika bra när man ändå håller på). På kvällen blev det mat och bio (återkommer till det lite senare).

Helgen har varit riktigt trevlig, bara att hoppas att veckan tänker fortsätta på samma spår. :)


Höstlov, Sonata Arctica och tAKiDA (igen)

Imorgon efter lunch får jag höstlov. Det känns rätt konstigt att ha lov igen, trots att det egentligen inte är så länge sen jag inte visste något annat än att ha lov. Imorgon efter lunch åker jag hem till Sthlm igen. Det ska bli så skönt att få komma hem och bara ta det lugnt, inte behöva stressa järnet för att hinna träffa alla jag vill hinna träffa på en helg. Nu har jag en hel vecka på mig. :) Jag har försökt att inte planera in alltför mycket under veckan, jag vill kunna vara flexibel och göra det jag känner för. Jag har ju trots allt lov som sagt. :)

På onsdagen är det dock Sonata Arctica-konsert. Jag har inte lyssnat särskilt mycket på deras nya skiva så jag kommer nog känna mig lite smålost i musiken. Men ja, jag får väl se till att försöka lyssna lite extra på dem fram till konserten. Det kommer dock bli lite trist för jag ska gå själv, har ingen som vill/kan gå med mig. Men vad ska man göra liksom? Jag har ju redan köpt biljetten så jag kan ju inte backa ur heller.





Jag och Sofia bokade biljetter till tAKiDA igår. *wiie* Nu är Sandra en lycklig människa igen!! Jag blev så totalt såld på dem när jag, syster och *host* var på Arenan 1 oktober så jag har lyssnat KONSTANT på dem sen dess. När jag sen såg att de kommer till Falun 23 november, då var det inge snack om saken: jag skulle bara dit! Och eftersom det inte är jättespännande att gå själv så frågade jag Sofia om hon ville följa med. Jag har ju "invigt" henne i denna underbara musik så efter lite övervägande bestämde hon sig för att gå med mig. :) Så ja, 23 november blir det tAKiDA igen!!! *gladast*





Eftersom du läser min blogg och tycker den är rolig (vet inte riktigt hur det går till men ja, tack i alla fall :P) så tänkte jag att jag ska skriva en liten rad riktad till dig. Vi får väl se om du förstår att den är riktad till just dig, men det lär vi märka. ;) Samtalsämnet igår fick mig nyfiken. *ler* Fast ja, jag vet ändå inte vad som kommer hända. Vi får väl se, om du får din "dejt" eller inte. *skratt*





Snart dags att gå till skolan igen. Har riktigt slappa tider idag och imorgon. Idag ska vi ut på "stan" och intervjua folk om deras kontakt med teckenspråket. Detta innebär att vi börjar 9.30 istället för 8.30. Efter vi har gjort det är det lunch, sen i eftermiddag har jag självstudier och då har jag i stort sett ingenting att göra så jag tänkte nog gå hem och försöka städa + packa. Ikväll är det träning som vanligt och imorgon är det först morgonsamling (= slappt) och sen har vi teckenspråk fram till lunch (11.40). Efter det slutar vi!! *yey* Då blir det först till att äta, sen stoppa in folk i bilen och rulla ner mot Stockholm.





Jag ska försöka att hålla uppdateringarna igång även när jag är i Stockholm men ni som läser min blogg vet att jag kan vara rätt värdelös på uppdateringar ibland. :P

Nu ska jag i alla fall göra mig iordning för att snart ska vi åka. *tittar ut o ser hur kallt det är (frost) brr... blir nog jacka i alla fall*

"Radera kontakten?"

Ja eller nej. Det är de alternativ man får när man trycker på radera i telefonboken.Tänk va enkelt. Antingen ja eller nej, inget velande fram och tillbaka. Jag valde ja. Jag valde att radera kontakten. // Betyder det att jag raderade numret ur telefonboken eller betyder det att jag raderade kontakten med personen??? // Alltså. Numret finns inte kvar i min telefonbok.

Men tror ni att det betyder att numret inte finns kvar alls? Nej, för så duktig är inte Sandra. Sandra är så dum att hon skriver upp numret och gömmer det IFALL personen ifråga MOT FÖRMODAN skulle få för sig att höra av sig. Ja, jag VET att jag borde riva sönder lappen och slänga den i soporna. Men ni försöker övertala en person som har VÄLDIGT svårt att slita sig från saker ibland. // Konstigt med tanke på att alla värdelösa ting slänger jag utan problem, det borde alltså fungera på samma sätt med denna lilla papperslapp. Den har absolut inget värde för mig egentligen, jag kan inte få ut någonting av den, alltså är den VÄRDELÖS. //

Jag har blivit erbjuden två "dejter" veckan jag är hemma på lov. Eller ja, den ena är väl nog mer "träffa en killkompis och gå på bio". Det andra är nog mer en renodlad dejt med en kille som säger att han är intresserad och vill träffa mig, inkluderar middag och bio på hans bekostnad (säger han i alla fall). Och vad svarar jag då på dessa frikostiga erbjudanden? Jo, till båda har svaret varit ungefär detsamma; vi får se. Smart eller dumt? Jag vet faktiskt inte. Jag vet bara att ingen av dem är den person som jag VILL ska fråga. Fast det vet jag redan att det inte kommer hända. För det är samma person som jag precis har raderat numret till.

Helgen när jag kommer hem till Stockholm är redan planerad, eller i alla fall fredag kväll och kanske lördag kväll också. På fredag kväll ska jag hem till Mika och snacka MASSA skit om allt och alla!! Och beroende på vad klockan blir ska vi bege oss till stan o supa skallen i bitar (på alkoholfritt för min del självklart). Om tiden inte är överens med oss blir det till att stanna kvar hos henne och bara snacka skit och sen ta utgången på lördag kväll istället. För ut ska jag. Behöver ut och se lite folk, få känna mig sådär otroligt anonym och obetydlig som man gör i Stockholm. Ibland kan jag få nojja på den otroliga uppmärksamheten som riktas mot en på sådana här små orter. Varför måste alla känna alla och om man inte känner en person så måste man titta jättenyfiket på den??

Funderar också på att hitta något lagomt snyggt one-night-stand också när jag ändå är i stan. Visst, jag vet att one-night-stand inte löser någonting men jag behöver göra något "dumt" utan att det får några som helst konsekvenser. En gång i mitt liv har jag haft ett one-night-stand, vilket var på bådas villkor. Och jag har absolut INGA som helst men efter det. Okej, det var absolut inte det bästa sex jag har haft men det var i alla fall fysisk närhet utan några som helst krav. I annat fall duger det med ett hett hångel också. Men någonting vill jag fan ha!!

Nej, nu undrar jag om jag inte ska ner i gymmet och köra skiten ur mig, skulle vara rätt skönt. Fast jag är lite tveksam. Hade match igår och har gått långpromenad idag. Men äh, lite träningsvärk har aldrig skadat någon.

I think...

I think I´ve found myself a friend.

Sofia, du är underbar!! Tycker verkligen om dig o det känns som att det kan bli nåt riktigt bra av det här!! Tänk, fyra år tillsammans!! :) *wiie*

Hole in the Ground

How will I know?
If only it could happen
I hear you call
You just keep feeding the pain,
I wanna know
Surreal makes it better,
How will I know?
I'm digging a hole in the ground

How come we didn't get further,
I'm blaming you and my wicked piece of mind
Back in the hole again,
Back in the hole again,
Back in the hole, I still live in a lie
In time everything will be alright,
But now I'm craving for a sign
Now it's so far away,
Now it's so far away,
making love without love will I ever find?

How will I know?
If only it could happen
I hear you call
You just keep feeding the pain,
I wanna know
Surreal makes it better,
How will I know?
I'm digging a hole in the ground

How will I know?
If only it could happen
I hear you call
You just keep feeding the pain,
I wanna know
Surreal makes it better,
How will I know?
I'm digging a hole in the ground

Just keep feeding the pain
Enchanted by you and your life
Just keep feeding the pain

Your touch is someting I'm not used to
It's not alright, escaping from safety in life
Don't wanna fall for you,
Don't wanna fall for you
Uncertain love is so easy to find
Not pure self-pity is a dark foe
I know, but it's my only friend somehow
Break the selfish wall
break the selfish wall
Once a man now a boy who's fumbling in the dark

How will I know?
If only it could happen
I hear you call
You just keep feeding the pain,
I wanna know
Surreal makes it better,
How will I know?
I'm digging a hole in the ground

How will I know?
If only it could happen
I hear you call
You just keep feeding the pain,
I wanna know
Surreal makes it better,
How will I know?
I'm digging a hole in the ground



"Hole in the ground" med Takida. Läs texten o läs den riktigt noga. Jag lyssnade av en slump väldigt noga på texten o kände hur mycket den symboliserar mina känslor just nu. Jag hatar det. Jag hatar att jag har fastnat.

"Don´t wanna fall for you"

Varför tillåter jag dig att ha kontrollen? Varför tar jag inte bara avstånd? Du har gjort mig illa... inte med mening (tror jag) men det svider ändå. Jag måste vara äkta masochist som utsätter mig för detta.

"You just keep feeding the pain"

Jag borde släppa dig. Jag borde radera dig ur mitt sinne o fokusera på att hitta mig själv igen. Jag gjorde misstaget att släppa in någon innanför de tjocka (men sköra) murarna. Jag trodde faktiskt att du skulle vara försiktig, inte att du skulle klampa in så hårt att allt bara föll ihop som om det vore gjort av glas. Dina rörelser fick allt att rasa ihop som ett korthus av en vindpust. Det känns som att jag gräver ner mig i något jag aldrig kan ta mig upp ifrån utan att skadas på vägen.

"I´m digging a hole in the ground"

Såhär bor jag

image8
vardagsrumsdelen




image9
sovrumsdelen




image10
kreativitetsrumsdelen ;)




image11
vackraste flaggan i tv-rumsdelen




image12
utsikten över Siljan (tagen en bit ovanför skolan)

Grattis mormor 70 år!

Idag skulle du ha fyllt 70 år.

Flera gånger när jag har gått runt i affärer o sett elefanter har tanken "en sån skulle man köpa till mormor" slagit mig. Mormor älskade elefanter. I många många år har hon samlat på prydnadselefanter o dyl. Hon har en stor samling. Varje gång hon fyllde år fick hon åtminstone en elefant i present. Samma sak vid jul. Det var aldrig svårt att hitta någon present till henne, man kunde alltid köpa en elefant av någon slag.

Jag kan inte längre se elefanter utan att få en smärta i bröstet. Elefanter för mig direkt till minnet av mormor. Elefanter kommer alltid påminna mig om mormor.

På samma sätt kommer jag alltid ha en speciell relation till "Jag hade en gång en båt" och "Somliga går med trasiga skor" av Cornelis Vreeswijk samt "Du är den ende" av Lill Lindfors. De spelades nämligen på mormors begravning. Det var så vackert, spelades på tvärflöjt av en otroligt duktig flöjtist.

Jag har förgäves försökt att få tag i sjätte versen i "Härlig är jorden". Den finns verkligen ingenstans förutom i den psalmboken vi använde på begravningen. Det värsta är att jag kommer inte ens ihåg vilken det var. Men mamma har sagt att hon skulle se om hon kunde få tag i den.




Den här dagen har jag spenderat inlåst på mitt nedsläckta rum med Takida o täcket över huvudet. Masade mig upp ett tag för att äta lunch som Sofia kom med o tittade på en film. Sen var jag iväg till kyrkan där jag tände ett ljus för mormor o letade efter texten. I övrigt har jag bara hållit mig undan o alla som har försökt prata med mig de få stunder jag har varit utanför mitt rum, de har jag viftat bort o sagt "jag vill inte prata". Jag har känt mig otroligt svag i kroppen hela dagen o benen o händerna bara skakar när jag försöker anstränga mig.



image7

Ljuset jag tände för mormor i Leksands kyrka.

Sonia Elisabeth Lundgren
*10 oktober 1937

+8 juni 2007

Stockholm



höst

Det är höst.
Nu faller löven och marken färgas av dess nyanser.
Sommarens värme har förvandlats till kyliga vindar och
sommarens lätta regn har blivit till tunga höstskurar.
Träden gör sig redo för den tid som komma skall.
De klär av sig nakna för att förbereda sig
inför det vita täcke som snart kommer lägga sig över dem.
De förbereder sig inför den kalla natten.
Natten som tycks vara en hel evighet.
När evighetens natt har kommit undrar alla
om vi någonsin kommer få se gryning igen.
Vi skapar oss en egen gryning med ljus och värme.
Vi kryper närmre varandra,
ihopp om att finna trygghet när mörkret blir alltför skrämmande.

Jag hoppas...

Jag hoppas...
att du vänder dig inatt,
trevandes efter mig,
och vaknar kallsvettig,
när dina armar omsluter
den kalla luften.

Jag hoppas...
att du hör mitt namn,
eka i ditt huvud,
när du håller någon annan
så nära du kan för att
radera minnet av min kropp.

Jag hoppas...
att varje liten sak jag
berört i din lägenhet,
bär spår av mig, outplånliga
som du känner så fort du
rör vid dem och att du plågas då.





Hittade den här texten när jag satt o letade efter nånting att läsa upp på nästa svensklektion. Snacka om att träffa rätt direkt.

"Don´t look back ´cause I am crying"

Du hade kunnat få ALLT. Jag hade gett dig allt du någonsin kunnat drömma om. Men du valde en annan väg.

Du tog den vägen för att du ville ha möjlighet att träffa andra. Vad hände med alla de vackra orden du sa? Vad hände med 9/10? Vad hände med "jag söker bara seriöst"?

Du är precis som alla andra. Det spelar ingen roll hur bra ni har det, ni söker ändå alltid efter nåt bättre.

Du hade kunnat få ALLT, men du valde att gå en annan väg.

Din förlust, min smärta.

"Det känns föör bra"

"Det känns föör bra för att vara sant" sa jag till alla. Ingen trodde mig, alla sa att det visst kunde vara så bra. Men jag hade en oro i magen som inte ville försvinna. Det visade sig att min oro hade sina grunder.

Jag har aldrig vågat lita på min magkänsla. Det konstiga är att till 99% av alla gånger har den faktiskt rätt, hur jobbigt det än är att erkänna det. Jag tror att jag måste börja lita mer på min magkänsla. Hädanefter ska jag alltid gå på min magkänsla.

Om du läser det här: jag tycker om dig, men jag hatar att jaga folk. Jag lägger det här i dina händer nu. Om du vill är jag med på det, annars kommer jag göra allt för att försöka förtränga det här. Jag vill inte vara beroende av någon, det är det värsta jag vet.

Ta det lugnt: helt okej, så länge jag vet att vi står på en hyfast stabil grund.
Bara leka: inte okej. Visst, alla kan vi behöva leka av oss ibland men jag är den typen av person. Jag har testat förut men det funkar inte för mig. Vill du bara leka utan att ens försöka se om det kan bli nåt, då får du vända dig till någon annan, för jag kommer inte ställa upp på det.

*alltid för jävla naiv*





Jag har haft en riktigt dålig dag idag. Känns som att det mesta har gått fel o mycket kan bero på det som cirkulerar i mitt huvud hela tiden. Bl.a. du men också mormor. På onsdag.... kommer jag orka?? Kommer det brista totalt?? Jag vet inte o det är det som skrämmer mig. Tycker inte om att inte vara förberedd. Vill veta vad som komma skall.

"Kärlek är bara en illusion"

Så står det på min msn. Jag börjar tro på det. Men om det bara är en illusion, varför kan det skapa så mycket smärta??

Jag tänker på dig, trots att jag inte vill. Jag vill inte bli beroende av någon igen, jag vill stå på egna ben. Men du tränger dig in i mina tankar. Snälla, ge mig något att gå på. Är det värt att tänka på dig eller ska jag bara se till att förtränga dig? För om det är värt det, då vill jag. Annars måste jag se till att försöka få bort dig så snart som möjligt ur mina tankar. Ge mig ett svar innan det blir för sent.

"Reason to cry"

Senaste tiden har jag haft dig i huvudet väldigt ofta. Det är så mycket jag skulle vilja berätta för dig, så mycket som jag vet att du skulle vilja höra om. Allt som händer i skolan o såndana saker, vill jag dela med dig, för jag vet att du tycker det är roligt att höra om. Jag vet inte hur många gånger jag nästan har varit på väg att lyfta luren för att ringa dig när jag kommer på att det inte går.... Det gör så ont i mitt hjärta, saknaden är helt enorm o jag vet inte riktigt hur jag ska hantera den. Det känns inte verkligt, det ÄR inte verkligt! Tänk om jag kunde få dig tillbaka. På måndag är det fyra månader sen... i fyra månader har jag fått klara mig utan dig. På onsdag skulle du ha fyllt 70 år.

Jag minns när jag var hemma hos dig o hjälpte dig att städa, jag tvättade fönstren o du sa "va bra, då behöver vi inte tvätta dem till min 70-årsdag... om jag lever då" (du visste redan då att du var sjuk). Mitt spontana o ärliga svar var "säg inte så, det är klart att du lever då". Det var ju knappt ett halvår kvar, det fanns inte mina tankar att du skulle vara borta då. Men jag hade fel. Det gick så jävla fort. Visst visste jag att det var en dödlig sjukdom men inte att den skulle ta bort dig så fort.

Du är fortfarande en del av mitt liv, du finns med mig hela tiden o jag vill fortfarande dela med mig av saker till dig. Jag tycker om att berätta om vad som händer i mitt liv. Jag vet att du uppskattade när jag var hos er o vi bara satt o pratade om allt möjligt. Jag önskar bara att jag hade tagit mig ännu mer tid. Jag uppskattade också de stunderna.

"And you´re not coming back. I got a reason to cry."





Jag har haft en jättemysig helg hemma i Sthlm. Kändes riktigt skönt att komma hem igen. Tyvärr hann jag inte riktigt träffa alla som jag hade velat träffa (inte tillräckligt länge iaf) men hann träffa bl.a. Mika en snabbis o även Anna en stund. *saknar* Skulle ha träffat Madde men det hanns inte med. :(

Nu är det så att jag råkar veta att "en viss person" läser min blogg ibland så jag tänker inte gå in alltför mycket på vad som hände i helgen (vill inte avslöja vad jag tycker o tänker om saker), det jag kan säga är att det var hur mysigt som helst o att "en viss person" har skapat sig en liten egen hörna i mitt hjärta. Vi får se vart det leder. Vi har sagt att vi ska ta det lugnt o verkligen känna efter o det är väl det bästa, samtidigt som jag känner mig själv o om jag väl involverar mig i nåt vill jag göra det till 110%. Men jag vet fortfarande inte riktigt vad personen ifråga verkligen vill o vad den tänker om allt så "ett steg i taget" är trots allt det bästa!

Till "en viss person": vet ju som sagt att du läser så: Jag tycker om dig! Tack för en underbar helg!





Takida-konsert i måndags. Förband: Plan3 (Bandit-Peters band) *grymt bra*
Var en riktigt bra konsert med bra musik o härligt framträdande. Tyvärr har jag varit lite dålig på att lyssna på alla låtar innan konserten så jag hängde inte riktigt med på alla men känslan fanns där ändå. :) Sen när "Curly Sue" kom, då jävlar gick det rysningar genom hela min kropp!! Fy fasen vilken underbar låt!! O hans röst ska vi inte tala om *myser* Ångrar inte ett dugg att jag missade en dag i skolan för att gå på konsert!! :) Däremot var det nog inte så bra att jag bara sov 5 timmar på natten när jag sen körde bil i typ fyra timmar (åkte ju i Sthlms rusningstrafik så första 40-45 min spenderade jag i köer... *hmm*). Det värsta var att jag höll på att somna framför ratten. Blev riktigt rädd ett tag. Men efter att jag hade stannat till en liten stund (passade på att tanka i Hedemora) så gick det mycket bättre. Kom iaf fram, o i tid också. :) *stolt*





Imorgon är det dags för träning igen. Har ju bara hunnit träna med Mockfjärd två gånger, o spelat en match, men det känns bra. :) Massa trevliga tjejer som verkar tycka det är roligt att jag är där o det känns ju alltid skoj. :)