Smärta

Idag är jag inte glad, inte ledsen, inte arg, inte nånting. Det enda jag känner är konstant smärta. Jag vet inte vad den kommer ifrån men det gör så ont inom mig. Nånting ligger och gnager och det blöder.

Allt jag saknar. Allt jag önskar att jag kunnat få behålla. Men det är borta nu. Precis som den jag en gång var.

Panik

Det känns som om jag kommer explodera när som helst. Det snurrar runt så mycket i mitt huvud just nu att jag blir alldeles yr. Jag varierar mellan att må skit och må okej hela tiden och det skiftar så fort att jag inte ens hinner blinka mellan gångerna. Jag får panik av att inte kunna styra mitt humör, att inte lyckas hålla kvar det vid antingen eller. Jag skiter i om jag mår okej eller om jag mår skit, så länge det håller sig stabilt. Allt är bättre än det som är just nu. Jag vill gråta. Jag vill skrika. Jag vill slå sönder något. Jag vill skratta. Jag vill leka. Jag vill rymma. Jag vill gömma mig. Jag vill bort, långt bort.

Jag är sjukt rastlös i både kropp och själ just nu. Jag kan inte slappna av en sekund samtidigt som jag inte orkar göra nånting. Frustrationen är ett faktum. Jag känner mig inlåst i mig själv och jag vill bara ut men när jag kommer ut blir jag livrädd och gömmer mig i tryggheten inne igen.

Jag orkar inte hålla upp någon fasad. Jag orkar inte kämpa för att visa vad jag går för. Jag orkar ingenting. Vill vara liten igen. Vill vara så liten att man kan krypa upp i någons knä och bara få gråta ut utan att någon undrar varför. Jag vill vara liten igen.

Panik är det som kommer härnäst... jag känner det. Jag känner igen känslan. Frågan är inte om, utan när och hur.

Jag försöker ta en dag i taget men hur lätt är det när framtiden skrattar en rakt upp i ansiktet? Jag vill hem men det är omöjligt om jag inte blir av med lägenheten. Jag bryter ihop snart...

Låt mig vara ifred!

Kom och ta mig härifrån!

Stör mig , snälla!!!


Älskade Stockholm!

Äntligen är jag hemma igen! Veckan blev inte riktigt som planerat, men den gick fortare än vad jag trodde att den skulle göra och det är ju positivt. Var i alla fall i skolan tisdag, onsdag och fredag, bättre än inget. I torsdags var jag hemma. Skulle vara hos läkaren 10.30 och hade inga lektioner på eftermiddagen så jag kände att jag inte orkade gå dit på förmiddagen (fram till ca. 10 när jag skulle vara tvungen att åka). Dessutom hade vi en vikarie som jag inte klarar av. Istället för skola blev det att sova ut ordentligt, i lugn och ro äta frukost, ta en liten promenad till läkaren, få sprutan och sen möta Maddä vid tågstationen. Hon orkade inte heller vara i skolan så vi passade på att umgås istället. Vi gick och handlade lite och sen var vi hemma hos mig, tittade på film, lyssnade och tittade på lite stå upp-komik och lite annat. Hade en riktigt bra dag och om det inte vore för den förbannade smärtan i armen hade den varit för bra (kanske tur att jag hade smärtan då... som höll mig kvar i verkligheten). Jag körde hem Maddä till Rättvik vid 18 och sen åkte jag hem för att äta middag och dammsuga. Mamma skulle komma upp med 20.49-tåget så då måste det ju vara städat. :) Mötte mamma vid tåget och vi gick hem till mig där vi myste med lite te och mackor.

Mamma följde med till skolan i fredags. Vi hade bara en slapp dag, lekte lite ordlekar eller vad man ska kalla det... typ lekar/umgänge fast ändå på teckenspråk. Var trevligt i alla fall. Jag, mamma, Maddä och Jan-E flummade vid lunchen. Äntligen hade jag ju lov så jag var på bra humör. Vi åkte till Insjön och shoppade lite och sen hem till mig igen. Därefter gick vi en promenad runt Leksand och sen till Lucky House (kinarestaurang + pub) där vi åt middag. På kvällen gjorde vi inte särskilt mycket, tittade på "På spåret" och satt lika trötta och bara gjorde ingenting. Var helt slut båda två. *skratt* I lördags blev det iväg till Mockfjärd för att titta på vår match (jag fick inte spela pga. min spruta men titta kan jag alltid göra). Efter matchen rullade vi hemåt mot Stockholm. Vi stannade till i Avesta och åt gott på vägkrogen vid Dalahästen, och sen efter en liten avstickare till IKEA Barkarby kom vi äntligen hem. Jag var überseg när vi kom hem men syster och Petra frågade om jag ville med ut och nånting i mig sa: ja, det vill du, så jag hängde med ut. Tror att vi alla var lite väl trötta för det blev inget direkt drag. Hem ganska tidigt och sen soooova.

Igår gjorde jag inte mycket alls... tog det lugnt, åkte en sväng till Solna och tittade på Westis match, tyvärr storstryk. På kvällen gick jag en liten promenad med Frida och spelade UNO med mamma och pappa. Übertrött hela dagen så allt kändes segt.

Imorse väcktes jag av att en granne ringde på dörren. Min tanke: "I will kill you, as soon as I manage to open my eyes". Resten av dagen?? Vet inte riktigt, det är fint väder så jag borde verkligen masa mig ut på en promenad. Ikväll ska jag nog förbi Westermalms träning. Får inte träna men kan vara kul att bara snacka lite skit.

Bara tråkig fakta... "känslo-inlägg" kommer lite senare.

4 dagar kvar

Jag lyckades inte hålla mitt mål att vara i skolan hela den här veckan. Somnade halv 6 imorse och med tanke på att min klocka skulle ringa 7 var det inte särskilt bra. Jag tror inte ens att jag vaknade när klockan ringde utan jag vaknade halv 12 och insåg att det var kört. Paniken kom på en gång... det kommer bli ännu värre att försöka ta sig till skolan imorgon. Dessutom är det lång dag imorgon med jobbiga lektioner så det kommer krävas otroligt mycket för att jag ska klara av det. Men jag måste... jag måste verkligen...

Blev så glad förut, fick mess från en kompis som jag inte har pratat med på länge. Det är Robins kompis flickvän som jag umgicks en hel del med när jag var tillsammans med Robin men sen vi gjorde slut har vi nästan inte pratat alls. Blev som sagt jätteglad då hon messade och vi pratade ett tag via sms. Saknar henne. Lite synd att hon bor så långt bort, hon är en sån jag skulle kunna tänka mig att umgås en hel del med. Skulle försöka ses nån gång. Hon och Fritte (hennes pojkvän) brukar vara i Sthlm ibland så vi skulle försöka ses när de är där. Dessutom är jag lite sugen på att åka och hälsa på henne nån gång... samtidigt vill jag inte vara där för länge... kommer antagligen få jättepanik... men det är för långt att bara åka över en dag... :( Men det visar sig...

Nu måste jag försöka komma i säng om jag ska komma upp imorgon... klockan är redan för mycket...... :( Men det visar sig...

Back in hell

Kom tillbaka till Leksand vid 20 ikväll. Positiv känsla: mina saker, mitt eget krypin. Negativ känsla: ALLT ANNAT!!!

Paniken kommer krypandes på en gång. Men jag måste bita ihop... det är bara 5 skoldagar. Jag ska också försöka prata med min mentor, plus att jag måste ringa till kuratorn för att boka ny tid. "Missade" ju i torsdags.

Har plockat upp alla grejer, känns lite dumt för knappt en vecka men jag orkar inte ha massa saker ståendes överallt heller så... tänkte fortsätta pyssla lite nu, måste sysselsätta mig tills jag blir trött. Kan inte sitta och stirra i väggen/ligga och stirra i taket för då kommer jag bli tokig.

Namn idag: Alexandra och Sandra (alltså har jag namnsdag... trevligt..)

"Kommer du hit ofta eller?"

Klassisk raggningsreplik. Ändå tvekade jag när det var frågan om personen stötte på mig eller inte. Fast när HON (ja, det var faktiskt en hon, en söt hon) sa att jag skulle komma förbi hennes jobb så vi kunde prata mer nån annan gång, ja då började jag förstå att det faktiskt nog var frågan om lite uppraggning. Var hon tvungen att försvinna så fort, kunde vi inte fått prata lite mer så jag iaf hade fått veta vad hon hette och så. Kan ju inte bara klampa in på ett ställe och typ "Hej, jag träffade en på Anchor igår som jobbar här. Vet du vem det är??". Men ja... hon brukade tydligen vara där rätt ofta så jag får väl hoppas på att vi springer på varandra igen, eller att jag nån gång har tillräckligt med stake (haha, vilken ironi egentligen) att faktiskt gå förbi och säga hej. Hon var söt.

Annars slår repliken "Du har fina ögon, trots att du är 21" det mesta (jag sa att jag var snart 21, han tolkade det som 21). Snubben stod och tittade på mig. Jag sa hej. Han började snacka. Var snygg, men lite full tror jag. *skratt* Blev inget där heller. Eller mjo, han snusade lite i min halsgrop *kittel* och så. Tror han ville mer. Men det blev inte så. Hade tankar på att hångla upp honom innan vi gick men precis då kom två andra tjejer som han tydligen kände och tog hans uppmärksamhet så då sket jag i det. Lite synd men vad gör man?? Det kommer nog fler tillfällen.

Sen fick vi nåt jäkla bihang som vägrade försvinna. Petra "lånade" honom som sällskap till mig när hon och syster skulle ut och röka (eller ja, Petra röka, syster sällskap *tror jag* :P). Sen blev han liksom kvar.... i flera TIMMAR!!! :O Han verkade ha planer på att följa med oss hela vägen hem också. Hade vi åkt kommunalt hade han säkert gjort det. *sucka* Men när vi kom till bilen lyckades vi iaf skaka av oss honom.

Måste dock säga att det var en hyfsat lyckad kväll trots mina misslyckanden med raggningen (tror nog det mest beror på mig... jag är nog FÖR nykter efter kl. 00 eller nåt sånt...). Vore trevligt att iaf veta vad hon hette...

Imorgon ska jag hem till Leksand igen... vill inte... börjar få panik igen... Dessutom funkar ju inte biljäveln och om den inte funkar vet jag faktiskt inte vad jag ska göra... Jag får panik där uppe MED bil, hur fan ska jag klara mig UTAN bil i så fall?!?! *gah*

28 februari är det Banditfest igen. Då jävlar ska jag gå. Och jag tror jag lyckades få med mig Frida *sötnöt* också :) *wiie* Försökte få med syrran och Petra också, får väl se hur det går. Men stackars Frida i så fall... ska hon verkligen behöva stå ut med oss på Anchor?? *skratt* Tur att jag är nykter i alla fall (även om det inte märks så mycket i deras sällskap).

Solen skiner... det liknar nästan vår... fast det är kallt och blåser och snöar lite då och då. Men solen skiner. Det hjälper lite. Vill ut och strosa... men är för lat och vill inte göra det själv... Ska snart iväg på handboll också.

På torsdag får jag min kortisonspruta. Jag hoppas verkligen att det hjälper. Vad fan ska jag ta mig till annars?? Då måste jag gå igenom den här processen med läkarbesök och undersökningar IGEN. *orkar inte* Vi får hoppas att den hjälper.

Jag fyller år om 17 dagar (2½ vecka). Det är en tisdag och jag är antagligen uppe i Leksand... Yeey vilken födelsedag. *suckar* Men vad ska man göra? 21 är ju inte nåt jättespeciellt heller. Ska "fira" veckan innan eftersom jag har lov då. Sen blir det väl till att sitta ensam hemma på min riktiga födelsedag. Kan ju i och för sig vara rätt skönt det också. Men ja...

Just nu känns det som att jag har "förlorat" två av mina bästa vänner (jag vet att jag inte har förlorat dem för alltid men känslan gör ont). När jag mår dåligt blir jag elak. Eller i alla fall säger saker som kan såra. Dessutom är jag otroligt känslig för vad andra säger till mig. Detta leder till att jag väldigt lätt hamnar på fel kant med folk. Nu har jag gjort det med två av mina bästa vänner. Jag tänker inte skylla på dem för jag vet att problemet ligger hos mig. Men jag kan samtidigt inte förmå mig att prata med dem. Det gör ont. Jag behöver dem just nu men jag känner inte att de finns där för mig.

Jag försökte förklara för honom att jag inte är bra för honom. När jag mår som jag gör drar jag ner folk som är känslomässigt fast vid mig så som han säger att han är. Det kan gå rent ut sagt åt helvete om personen håller i för hårt. Jag försökte förklara för honom att jag kommer förstöra honom. Jag menar inget illa, jag vill bara inte ha någons misär på mitt samvete. Det räcker med min egen. Jag vet inte om han förstod hur allvarlig situationen faktiskt är. Jag undrar om någon kan förstå. Han är snäll... för snäll och det kommer bli hans fall om han håller fast vid mig.

Hur hade han mage att skicka ett sms på "Alla Hjärtans Dag"?? Seriöst... jag gör allt jag kan för att glömma honom, trots det gör han så. Vill han bara få mig att må dåligt? Jag menar, han kom inte ens ihåg sånt när det var vi, varför skickar han då nu? Och det andra ska vi inte ens tala om. Jag undrar om han verkligen har någon hjärna ibland. Men ja, det är inte min sak att lägga mig i. Jag är antagligen bara avundsjuk.

När jag var hos kuratorn försökte hon förklara hur gamla saker kan ligga och störa och att man kan må dåligt även flera år efteråt om man inte tar hand om det. Hon förklarade det som att ifall livet är en trädstam, varje gång det händer något jobbigt i ens liv blir det ett sår i stammen. Om man inte ventilerar och tar hand om det här såret kommer det ligga och vara. Nästa gång det händer något blir det ett nytt sår, och även det här gamla såret kommer fortsätta att vara, osv. osv. osv. Hon frågade mig om jag hade några "gamla sår som kan tänkas ligga och vara". Först kom jag inte på något alls men ju mer jag tänker på det, desto mer hittar jag saker som säkert kan tänkas vara ett sår i stammen. Jag tror att jag först trodde att det måste vara stora saker, men jag insåg att även små saker kan ha stor betydelse för en, i och med den insikten började jag hitta massa små sår som antagligen ligger och varar och blöder.

Jag missade min tid hos henne i torsdags. "Glömde" att ringa. Får kanske ringa till henne när jag kommer tillbaka till Leksand igen. Fråga om hon har någon tid nästa vecka. Behöver prata av mig lite mer känner jag. Samtidigt som jag inte vill binda upp mig vid henne om jag nu tänker flytta tillbaka till Sthlm. För om jag flyttar tillbaka till Sthlm innebär det att jag måste skaffa mig en ny kontakt. Och då vill jag inte vara alltför involverad i den gamla.

Tankarna bara väller ut. Har haft det här liggandes länge. Har velat skriva massor men har inte fått ur mig något. Det är en fruktansvärd frustration att veta att det hjälper att skriva men att inte kunna skriva. Nu har jag fått ur mig lite och det känns skönt. Nu ska jag nog vila lite en stund innan jag ska iväg på handboll, är trött i huvudet.

Jävla FITT-LIV!!!

Det här måste vara en av de värsta veckorna i mitt liv. ALLT går åt helvete.

Biljäveln har pajjat igen, allt bara skiter sig, ser om ut en jävla fitta i håret för att den jävla kuk-frisören inte lyssnar på vad jag säger. Jag vill bara slänga nåt i golvet så det går sönder i tusen bitar och sen banka huvudet i väggen och gråta hysteriskt.


JAG ÄR SÅ JÄVLA FITTIGT HELVETES SKITFÖRBANNAD JUST NU!!! RÖR MIG OCH DÖ!!!!!

Hurt - Falls Apart

I messed up again when I tried
You spend all your money and I...
And, oh! By the way.
With all you did nothing has changed
So lie like a waste by the side
As everything just falls apart
'Cause everything just fell apart for me

I cracked my head and broke my
I cracked my head and broke my
I cracked my head and broke my heart

And I don't feel the need to go on
I was happier singing along the way
I had things I need to say
But now it's like a swallowed tape
That holds up my face from inside

As everything just falls apart
'Cause everything just fell apart for me

I cracked my head and broke my
I cracked my head and broke my
I cracked my head and broke my heart

So what is me, yeah
Oh what is me, yeah
What is me, yeah
It all fell apart

When I cracked my head and broke my
I cracked my head and broke my
I cracked my head and broke my... heart

And the hell of it is what we are
We finish and wish we could start again
Our skin tears away as our memories fade with age
And we don't even know 'til it's gone... gone... gone
But everything just fell apart
'Cause everything just falls apart for me

I cracked my head and broke my
I cracked my head and broke my
I cracked my head and broke my heart

So what is me
It all falls apart you see
So what is me
It, it all fell a-part

When I cracked my head and broke my
When I cracked my head and broke my
When I cracked my head and broke my heart

And everything just comes down
It falls around me cause, well...
Everything just falls a-...

So what is me
It all falls apart you see
So what is me
It, it all fell apart

When I cracked my head and broke my
When I cracked my head and broke my
Everything just falls a...


I miss you every fucking day!!


Nytvättad

Idag blev lilla bilen tvättad också. :) Så nu är den både hel och ren. *wiie*

image14

Se så fin den blev. :) Och så ser man mitt fönster också (högst upp, andra från vänster).

Pärlan är hemma!

Min älskade lilla bil är hemma igen!! Fan va jag har saknat den under veckan. *gah* Ska aldrig mer vara utan bil, då flyr jag!! Det kostade en hel del att få Pärlan i bra skick men det var det värt i mina ögon. Gick igenom besiktningen gjorde den också! *dutti bil*



Nu har jag bokat tid hos kuratorn på ungdomsmottagningen. Ska dit imorgon. Jag hoppas bara att hon är vettig. Jag behöver det.

Diagnos: Depression??

Jag har återigen en sådan dag då jag skulle vilja försvinna långt långt bort dit mänskligheten inte når. Jag vill fly verkligheten, jag vill fly livet.

Dessa dagar kommer allt oftare för tillfället. Jag har en sådan period då jag ser allt i svart och inte i vitt. Den perioden har pågått ganska länge och än så länge ser jag inget slut på den heller trots att jag vet att det antagligen kommer. Jag börjar mer och mer förstå vad som menas med höst- och vinterdepression och jag börjar mer och mer fundera på om jag själv lider av det. Samtidigt känns det nästan mer som "vanlig" depression (
vad är depression?). Jag har börjat fundera på att faktiskt söka hjälp igen angående mina depressioner. Inte för att jag har särskilt höga förhoppningar på att bli hjälpt nu med tanke på att jag inte har blivit det tidigare men samtidigt vet jag inte hur länge till jag orkar gå runt och må såhär.

"Det är varning för ras
Gå så försiktigt du kan
Inga tanklösa, menlösa ord
Ingen felaktig fras
Varning för ras"
         -
"Varning för ras" av Lars Winnerbäck

Varför ska folk envisas med att försöka förstå sig på mig? Varför kan jag inte bara få vara mig själv utan att folk frågar varför jag gör si eller så? Jag är less på folk som försöker bestämma över mig och mitt liv.

Jag fick nyss frågan "Varför släpper du inte in någon?" och mitt svar blev: "Enkel anledning till att jag inte släpper in någon: jag litar inte på NÅGON, inte ens mig själv". Varför vill folk så gärna bli insläppta i mitt liv? Varför vill folk att jag ska bryta upp min mur för att de ska få klampa in som vem som helst? Jag vill inte ha massa folk som springer runt i min värld. Jag vill inte ta ner garden för att jag vet hur lätt det är att någon (av misstag eller med mening) råkar stöta till och träffa mig just där jag är som svagast. Ytterst få människor har fått möjligheten att komma innanför min mur. Jag väljer dem med stor noggrannhet men trots det har jag blivit sårad av de jag trott mig ha närmast. Som jag har sagt många gånger: jag vill inte behöva plocka upp spillrorna av mig själv, därför släpper jag inte in någon.

"Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?"
          - "Tvivel" av Lars Winnerbäck

Ibland undrar jag hur mycket som egentligen kan få plats inne i ett huvud. Jag har så många olika personligheter att jag förvirrar mig själv. Jag har så många olika humör att jag inte vet hur jag ska reagera. Jag har tankar i huvudet som skulle kunna skrämma bort vem som helst. Vissa av mina tankar döljer jag så mycket att ingen någonsin skulle kunna ana sig till att de faktiskt finns där.

Ofta verkar jag vara precis som alla andra. Jag går till skolan, pratar, skrattar och ler. Vad folk inte förstår är att jag inom mig utför en kamp som tar det mesta av den energi jag har. Vissa dagar är den här kampen för krävande för att jag ska orka ta mig till skolan. Dessa dagar spenderar jag större delen av dagen i sängen, vid datorn eller planlöst vandrande i mina små vrår. Dessa dagar börjar bli fler och fler. Oftare och oftare får jag tvinga mig själv till att kliva upp på morgonen. Allt oftare måste jag ta på en järnmask för att min kamp inte ska synas. Men jag börjar märka att kampen fräter sönder järnet i masken och lämnar små små hål där min kamp skiner igenom. Jag orkar snart inte bära upp det här längre. Snart kommer min värld att rasa och vad händer då? Jag har varit med om det förut. När jag hamnar i ett sådant tillstånd att jag är helt apatisk, helt likgiltig inför världen runt omkring mig. Då det enda som påverkar mig är det som pågår i mitt huvud. Hur tacklar man ett sådant ras? Hur får man omgivningen att förstå att jag behöver semester från livet? Det går inte att bara försvinna. I dagens samhälle finns det varken tid eller rum för att bara försvinna. Jag behöver en fristad. Någonstans där tiden står stilla och jag kan gömma mig för omvärlden. Jag börjar tappa greppet om mitt liv.

"Men nu ringer telefonen
Det är dags för mig att gå
Det är nån som vill att jag ska komma hem
Det är min gamla vän, demonen
i sin tysta, mörka vrå
Hej då! Vi kanske ses nån gång igen"
          - "Fria vägar ut" av Lars Winnerbäck


Baksmälla utan alkohol?

Fy satan va jag mådde piss när jag vaknade i morse. Man kunde nästan tro att jag hade varit ute och supit skallen i bitar igår kväll. Det stämmer ju inte riktigt, men nästan. Ute hade jag varit i alla fall. Jag och syster var på Bandit Rock Awards på Tyrol igår. "Uuuuuunderbart!!!!" är det enda jag har att säga om det. :) Vilken kväll, och vilket drag! :) Snygg-Peter var där, Sonic Syndicate, Lillasyster, Raisted fist, Neverstore och TAKIDA spelade! *Sandra lyckligast i världen just då* Det var huuuuuuur många sjukt snygga pojkar som helst. Vid ett sånt tillfälle önskade jag att jag hade fler än ett par ögon! :P

Efter en lyckad kväll på Tyrol drog vi vidare till Anchor där vi mötte upp systers kompis Petra. Det blev en hel del drinkar och massa tjatter som det brukar bli när man är ute. Jag blev också dränkt av en baccardi lemon med sprite. Petra blev tillstött (säger hon) när hon skulle ställa ifrån sig den så den hamnade över hela min rygg. Jaja, shit happens. :P Jag hittade en grymt söt pojke som jag vilade ögonen på resten av den kvällen men jag vågade aldrig göra nåt åt det. När vi skulle gå hem frågade jag vakterna om det var okej att ta med sig en av de anställda hem och de sa att det var det så jag funderade på att gå in och hämta honom men det blev till slut en hemresa utan pojke i alla fall. *damn it* ;)

Kom hem ca. 03.45 i morse, sminkade av mig och gick sen och DOG i sängen (jag skojar inte, jag trodde verkligen att jag var levande död). Ranglade upp vid 9 för att de alkholfria drinkarna hade nåt fram till kissblåsan, stönade fram till mamma "väck mig senast 11" och gick sen för att fortsätta dö en stund till. Mamma försökte väcka mig vid 11, jag vaknade men kroppen gjorde det inte. Låg näst intill orörlig en halvtimme innan jag lyckades masa mig upp. Halsen gör ont av allt skrikande och kroppen har inte funkat alls idag. 7 timmars sömn efter en helkväll på stan funkar inte för mig. Ikväll blir det tidigt, har varit übertrött hela dagen.



Idag har jag först varit och handlat med mamma, sen iväg och titta på handboll, både a- och b-laget. *saknar dem* Skulle gärna umgås lite med någon ikväll men vet inte vem eller nånting. Klockan är redan snart 19...

Just nu är det värsta snöovädret här. Om det fortsätter såhär i morgon också tänker jag inte åka hem, tar inte den risken att köra i det här vädret. Fy fan säger jag bara!! Skulle i och för sig inte göra mig något om jag råkar bli kvar en dag till, men jag tror tyvärr inte att jag har sådan tur.