Ny blogg

Jag håller på att leta efter ett nytt ställe att blogga ifrån, är trött på blogg.se, det bara blir strul hela tiden. Någon som har förslag på nån bra sida???

"Huvud, axlar, knän och tår"

Nästan i alla fall... har haft ont i huvudet i flera dagar, har ont i min axel igen och har pajjat knät... är bara tårna som jag inte har ont i men ska inte ropa hej än.

Vad jag har gjort med knät vet jag inte men som det är just nu kan jag knappt gå och det värker konstant. Jävligt irriterande med tanke på att handbollssäsongen fortsätter nu och jag hade tänkt att komma igång med träningen igen efter jul och nyår. Men nu är det bara att vila och hoppas att det ger med sig, annars får jag gå till läkaren och kolla upp vad som är fel.

William har fått en ny förskoleplats, denna gång på den förskola som vi hade som förstahandsval. Det känns jättebra, speciellt att han hann få den innan han började på den andra förskolan. Nu kommer han att börja den 24e istället för den 19e som det var från början. Det innebär alltså att jag kommer ha honom hemma i 5 dagar extra. Känns på ett sätt bra samtidigt som jag verkligen skulle behöva ha mina dagar till att plugga. Vi får hoppas att inskolningen går bra och att han vill vara där. :)

Apropå plugga så skickade jag in min första uppgift idag. :) Kändes rätt skönt att göra det redan idag, trots att den inte ska vara inne förrän på söndag. Har en uppgift till i en annan kurs som ska lämnas in senast på fredag som jag måste sätta mig med, dock var den svårare så den lockade inte lika mycket. :P Just nu läser jag Programhantering och Affärsjuridik. I mitten av februari startar Företagsekonomi A. Ska bli spännande och se vad de här kurserna kan bjuda på. :)

Nu blir det soffläge för mig och knät. Imorgon är det William som bestämmer när det är dags att gå upp och vi brukar inte vara överens... ;)

Radbrytningar

VARFÖR äter blogg.se upp mina radbrytningar??? Blir tokig!!!

Migrän

Gud va kul det är med migrän.... har haft huvudvärk i typ 5 dagar nu, men idag biter inte ens Alvedon. Det suger...

Idag började jag skolan. Det känns lite konstigt att plugga heltid utan att ens gå till skolan. Jag hoppas bara att jag lyckas hålla disciplinen så jag gör det jag ska och inte hoppar av... Det krävs rätt mycket för att plugga på distans men jag SKA klara det.

Imorgon ska vi hämta hem vårt lilla troll. Saknar honom så jag blir tokig! Visst är det skönt att vara hemma själv och få ta det lugnt men ändå så värker det i hjärtat. Tänk att vår lille skitunge börjar på dagis nästa onsdag, då är det helt plötsligt normalt att det bara är jag hemma...

Nej, mitt huvud vill inte längre... får nog bli en till Alvedon och sen kanske lägga mig i sovrummet där det är mörkt ett tag och hoppas på att det går över för det här är inge roligt längre... :/

Då nu och för all framtid

Nytt år, nya tag? Nja... vet inte om jag vill ge nåt sånt löfte i år. Jag har gjort det så många gånger tidigare men inte sjutton har jag tagit tag i det jag har velat/behövt ta tag i så jag låter detta år vara ett oskrivet blad så kan det bara bli bättre, eller? ;)

2010 var ett år som det hände ganska mycket. Jag var mammaledig hela året (kändes jättekonstigt att inte jobba på ett helt år), jag pluggade matte B, vi förlovade oss 30 juli, farfar dog 8 november, William fyllde 1 år 4 december och vi gifte oss 11 december.

Apropå bröllopet skulle jag kunna skriva ett helt inlägg bara kring det men det orkar jag inte just nu. Det jag kan säga är att det var PERFEKT och vi är såååå nöjda!!! Bilder finns på facebook och för er som inte har det ska jag försöka komma ihåg att lägga upp bilder i den privata bloggen. :) Så numera är det alltså fru Ekdahl som försöker uppdatera er om läget. Vem vet, hon kanske är lite bättre på att skriva än vad fröken Karlsson var. ;)

Williams 1-årsdag var också perfekt! Släkt och vänner var här och firade honom, han fick massa fina presenter och han fick smaka tårta vilket verkade vara jättegott! Jag kan inte låta bli att bli sentimental när jag tänker att han redan har hunnit bli 1 år och hur mycket som har hänt under den tiden. Från det lilla hjälplösa knyttet som bara låg i ens famn till den stora killen som på stapplande steg knatar runt i lägenheten och pratar för fullt. Helt sjukt!!

På måndag (10 januari) börjar jag skolan igen. Jag har kommit in på en distansutbildning för att bli ekonomiassistent. Kanske inte världens mest glamorösa jobb men jag älskar siffror och det tar mig ifrån bussföraryrket. Trivs jag kan jag alltid vidareutbilda mig. :) Det som är skönt är att utbildningen är bara ett år så jag är klar till jul. :)

Just det, om ca 1½ vecka (19 januari) börjar William på dagis. Känns helt galet att jag inte ska ha honom hemma längre utan att han ska lära sig att upptäcka världen på egen hand! Häftigt men samtidigt lite läskigt!

Usch va svårt det är att försöka sammanfatta flera månader i ett enda inlägg... det borde verkligen sporra mig att skriva oftare men ja... det blir som det blir. Nu blir det nog soffläge, imorgon är det match i Eskilstuna som står på schemat.

Gott Nytt År allihopa!!!