"Radera kontakten?"

Ja eller nej. Det är de alternativ man får när man trycker på radera i telefonboken.Tänk va enkelt. Antingen ja eller nej, inget velande fram och tillbaka. Jag valde ja. Jag valde att radera kontakten. // Betyder det att jag raderade numret ur telefonboken eller betyder det att jag raderade kontakten med personen??? // Alltså. Numret finns inte kvar i min telefonbok.

Men tror ni att det betyder att numret inte finns kvar alls? Nej, för så duktig är inte Sandra. Sandra är så dum att hon skriver upp numret och gömmer det IFALL personen ifråga MOT FÖRMODAN skulle få för sig att höra av sig. Ja, jag VET att jag borde riva sönder lappen och slänga den i soporna. Men ni försöker övertala en person som har VÄLDIGT svårt att slita sig från saker ibland. // Konstigt med tanke på att alla värdelösa ting slänger jag utan problem, det borde alltså fungera på samma sätt med denna lilla papperslapp. Den har absolut inget värde för mig egentligen, jag kan inte få ut någonting av den, alltså är den VÄRDELÖS. //

Jag har blivit erbjuden två "dejter" veckan jag är hemma på lov. Eller ja, den ena är väl nog mer "träffa en killkompis och gå på bio". Det andra är nog mer en renodlad dejt med en kille som säger att han är intresserad och vill träffa mig, inkluderar middag och bio på hans bekostnad (säger han i alla fall). Och vad svarar jag då på dessa frikostiga erbjudanden? Jo, till båda har svaret varit ungefär detsamma; vi får se. Smart eller dumt? Jag vet faktiskt inte. Jag vet bara att ingen av dem är den person som jag VILL ska fråga. Fast det vet jag redan att det inte kommer hända. För det är samma person som jag precis har raderat numret till.

Helgen när jag kommer hem till Stockholm är redan planerad, eller i alla fall fredag kväll och kanske lördag kväll också. På fredag kväll ska jag hem till Mika och snacka MASSA skit om allt och alla!! Och beroende på vad klockan blir ska vi bege oss till stan o supa skallen i bitar (på alkoholfritt för min del självklart). Om tiden inte är överens med oss blir det till att stanna kvar hos henne och bara snacka skit och sen ta utgången på lördag kväll istället. För ut ska jag. Behöver ut och se lite folk, få känna mig sådär otroligt anonym och obetydlig som man gör i Stockholm. Ibland kan jag få nojja på den otroliga uppmärksamheten som riktas mot en på sådana här små orter. Varför måste alla känna alla och om man inte känner en person så måste man titta jättenyfiket på den??

Funderar också på att hitta något lagomt snyggt one-night-stand också när jag ändå är i stan. Visst, jag vet att one-night-stand inte löser någonting men jag behöver göra något "dumt" utan att det får några som helst konsekvenser. En gång i mitt liv har jag haft ett one-night-stand, vilket var på bådas villkor. Och jag har absolut INGA som helst men efter det. Okej, det var absolut inte det bästa sex jag har haft men det var i alla fall fysisk närhet utan några som helst krav. I annat fall duger det med ett hett hångel också. Men någonting vill jag fan ha!!

Nej, nu undrar jag om jag inte ska ner i gymmet och köra skiten ur mig, skulle vara rätt skönt. Fast jag är lite tveksam. Hade match igår och har gått långpromenad idag. Men äh, lite träningsvärk har aldrig skadat någon.

Kommentarer
Postat av: Blomma Bladsdotter

Vad sorgligt! :(
Det är spännande det där med hur man symboliskt raderar något men ändå har kvar någon form av säkerhet man kan ta till ifall man skulle ångra sig. Ibland har jag gjort tvärtom, raderat ut saker fullständigt, och sen ångrat mig och haft jättesvårt att hitta kontakter jag vill återuppta.

2007-10-21 @ 21:14:50
Postat av: Mika

Det är rätt tjejen!! Men vet verkligen hur svårt det kan vara med avslut.. Bra kämpat! Och vi får ragga som fan när vi går ut ;). Pussar

2007-10-21 @ 21:21:07
Postat av: pingu

Fullspäckat jue =)

2007-10-24 @ 20:19:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback