Gott nytt 2010!

Har lite beslutsångest över ifall jag ska köra en återblick över 2009 eller om jag bara ska ta den senaste tiden och spara återblicken till senare. Kan börja med vad som har hänt sen jag skrev sist så får vi se om jag tittar tillbaka lite längre sen.

Då det är rätt länge sen jag skrev så har det hunnit hända en del här hemma. Vi har hunnit fira både jul och nyår. Julen spenderades först hos pappa med honom och Ellinor. Vi åt skinkmacka och öppnade lite paket. Därefter åkte vi hem till Peters föräldrar där det blev Kalle Anka (såg dock inte så mycket, var en William som var lite kinkig och ville ha mat mitt i allt), julmat och julklappar tillsammans med hans föräldrar, bröder +sambo till en av dem samt mormor och morfar. Blev en hel del julklappar även detta år och jag förundras fortfarande över hur man kan orka köpa så mycket julklappar. :P Själv ansträngde jag mig inte mer än att jag gav Peter, Yrla, mamma och pappa varsin julklapp. Vi fick alla tre mycket fint, bl.a.

One tree hill säsong 6
Presentkort på Babyland
Presentkort på Åhléns
Presentkort på IKEA
Babygym
Hushållsassistent
Strykbräda
Digital fotoram
Ljus och ljusfat
Plattång
Handdammsugare
Kläder till William
Pengar
m.m.

Williams första julafton blev bra, dock var han lite kinkig. Tror det var lite för mycket folk och mycket nya intryck så han kände sig inte riktigt trygg. Var mest mamma och pappa som dög.

Juldagen blev det återigen besök hos Peters föräldrar för att fira med hans moster med familj. De ville såklart träffa William så ja, då blev det julmat och julklappar igen. Sen annandagen firade vi tillsammans med mamma, Ellinor och Yrla och vad blev det då om inte julmat och julklappar. ;)

Mellandagarna var annars ganska lugna och rullade på som vanligt.

Nyårsafton firade vi hemma hos Daniel och Nettan i Nynäs. Är ju inte direkt så att man går på värsta nyårsfesten när man har en liten spellevink hemma så vi tyckte det var alldeles lagom med erbjudandet som de kom med, nämligen middag och mys i goda vänners lag. Dock var det inget spännande väder då det var väldigt halt så dit- och hemresan gick väldigt försiktigt.

I lördags firade vi Lilia som fyllde år och att vi kom förbi var tydligen bästa presenten... eller ja, att William kom förbi så hon fick klämma lite bebis var bästa presenten. ;)

Annars har första dagarna på året rullat på och vi har spenderat mesta tiden hemma. Då det har varit junior-VM i hockey har det blivit en del sena nätter och även lite skriknätter då William inte har velat som vi vill.

Igår (tisdag) gjorde vi en spontan roadtrip till Uppsala då jag prompt ville ha "min" matta som jag har hittat på IKEA för länge sen men som nu, när jag äntligen har lyckats övertala Peter, var slut i stort sett överallt. Dock fanns den kvar i Uppsala så då var det bara att åka dit. Dock lyckades vi irra bort oss lite så det fick bli lite sightseeing i Uppsala först innan mamma kunde guida oss rätt. :P

Idag har jag och William varit i Åkersberga och hälsat på Madde. Måste ju passa på nu när hon är hemma över jul och nyår, snart åker ju hon tillbaka till Skellefteå där hon pluggar.

Imorgon eller på fredag ska vi försöka hinna träffa Maddä som är i stan, för på söndag åker hon hem till Dalarna. Sen i helgen är det handboll och besök, dock är det inte bestämt vad för besök det blir då vi har tre olika alternativ. :P Väntar dock på svar från förstaalternativet så vi får väl se. :)

Just det, på fredag ska Peter officiellt bli pappa. Då ska vi nämligen till Hässelby-Vällingby stadsdelsnämnd och skriva på faställande av faderskap. Helt sjukt egentligen att William är över en månad och Peter inte räknas som pappa ännu. Men på fredag, då jäklar! :P

Jag har säkert glömt miljoner saker som vi har gjort senaste tiden men minnet är verkligen som hos en guldfisk just nu. Ni anar inte hur mycket jag glömmer bort hela tiden. Det är ett under att jag ens kommer ihåg vad jag heter.

Jag tror att återblicken över 2009 får bli ett eget inlägg, annars blir det så rörigt med allting. :P Gott nytt år på er i alla fall!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback