Nu är jag less på den här skiten!!

Nu är jag less på det här. Jag är så less att jag bara vill spy på allting. Varför kan saker inte bara få fungera? Varför måste denna ångest och panik hela tiden ta över mitt huvud?

Igår fick jag ett ryck. Jag blev förbannad och slängde massa skit jag hade hemma. Just nu ligger det chips, pepparkakor, bullar, kex och godis i soporna. Det känns bra, jag saknar det faktiskt inte. Jag hoppas bara att jag kan hålla mig ifrån det i fortsättningen också. Jag vill inte se ut såhär. Jag vill inte må såhär. Jag vill försvinna... eller i alla fall ta bort ungefär minst en tredjedel av min kropp. Om jag inte tar tag i det nu, när fan ska jag göra det? Ingen kommer göra det åt mig och det finns inga genvägar. Jag måste helt enkelt klara det här på egen hand. Problemet är väl att trots att det känns rätt just nu så kommer jag falla tillbaka. Alla dessa fällor som jag hela tiden ramlar tillbaka i. Hur ska jag göra för att klara dem? Jag vet inte... det får väl visa sig på vägen. Jag önskar verkligen att det här är det "breakthrough" jag har väntat på så länge! Om det inte är det.... ja, då kommer jag nog aldrig få det....

Förresten... jag skulle ju skriva om min födelsedag... Tyvärr har jag helt tappat lusten till att försöka sammanfatta kvällen men jag vill i alla fall tacka alla ni som gjorde min 21-årsdag till en helt fantastisk dag och som fick mig att faktiskt glömma bort hur dåligt jag mår för ett litet tag och det gör mer än ni tror!! TACK!!!


Kommentarer
Postat av: jennie

fungerar inte frukt istället för de där sötsakerna då? det känner jag stoppar suget ett litet tag, sen brukar jag dricka te och tugga tuggummi också! vet inte om det är till någon hjälp du kankse redan har testat det men jag vill bara säga att jag tror att du kommer klara det där om du verkligen tror på dig själv!!

2008-03-09 @ 20:33:00
Postat av: Mika

Bra jobbat gumman!! Fan vad skönt det måste ha varit att bara slänga ut allt skit! En bra sak som jag brukar göra (jag har faktiskt alltid varit en hopplös socker-råtta tyvärr, i princip alla mina tänder är lagade, hahaha) är att alltid ha en liten påse med nötter och torkad frukt i väskan. Det funkar för mig. När sötsuget sätter till så tar du en bit torkad frukt som ju är söt i sig men innehåller mer "nyttigt" socker, och sedan tar du lite nötter så får du mättnadskänslan på det. Bra nötter är cashew, valnötter, mandlar och hasselnötter. Bra torkad frukt är tex russin, torkade aprikoser och torkade äpplen. Kolla på innehållsförteckningarna på frukten så det inte finns socker tillsatt, det är tyvärr vanligt. Undvik sötningsmedel i alla dess former, sötningsmedel kan vara upp till 600ggr sötare än vanligt socker och kan därför förstärka ett sockerberoende istället för tvärtom vilket gör att när man väl åker dit på vanligt socker gör man det ordentligt. Måste du söta någonting ändå, använd honung i små mängder. I övrigt är det bra att äta MYCKET av bra mat som håller en mätt hela dagen. Tänk Anna Skipper. Hoppa absolut inte över måltider och ät alltid mellanmål i form av nötter och färsk eller torkad frukt. Det funkar för mig och jag småäter aldrig längre som jag gjorde förut. Lycka till vännen! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback