"Huvud, axlar, knän och tår"

Nästan i alla fall... har haft ont i huvudet i flera dagar, har ont i min axel igen och har pajjat knät... är bara tårna som jag inte har ont i men ska inte ropa hej än.

Vad jag har gjort med knät vet jag inte men som det är just nu kan jag knappt gå och det värker konstant. Jävligt irriterande med tanke på att handbollssäsongen fortsätter nu och jag hade tänkt att komma igång med träningen igen efter jul och nyår. Men nu är det bara att vila och hoppas att det ger med sig, annars får jag gå till läkaren och kolla upp vad som är fel.

William har fått en ny förskoleplats, denna gång på den förskola som vi hade som förstahandsval. Det känns jättebra, speciellt att han hann få den innan han började på den andra förskolan. Nu kommer han att börja den 24e istället för den 19e som det var från början. Det innebär alltså att jag kommer ha honom hemma i 5 dagar extra. Känns på ett sätt bra samtidigt som jag verkligen skulle behöva ha mina dagar till att plugga. Vi får hoppas att inskolningen går bra och att han vill vara där. :)

Apropå plugga så skickade jag in min första uppgift idag. :) Kändes rätt skönt att göra det redan idag, trots att den inte ska vara inne förrän på söndag. Har en uppgift till i en annan kurs som ska lämnas in senast på fredag som jag måste sätta mig med, dock var den svårare så den lockade inte lika mycket. :P Just nu läser jag Programhantering och Affärsjuridik. I mitten av februari startar Företagsekonomi A. Ska bli spännande och se vad de här kurserna kan bjuda på. :)

Nu blir det soffläge för mig och knät. Imorgon är det William som bestämmer när det är dags att gå upp och vi brukar inte vara överens... ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback