Bara vanligt vatten... del 2

Jaha, då var det alltså dags igen. För ca ett år sen gick ju Peters akvarium sönder och vi badade i sov- och datarummet istället för i badrummet. Läs den historien här. Den här gången var det gamla lägenheten som fick bli bassäng.

Orkar inte kladda ner hela historien men om vi säger såhär: lite droppande blir stooooora pölar under kort tid. Tarkett-golv klarar inte av vatten, då blir det gungigt. Jag är jäääävligt glad för att försäkringsbolag finns och att de förhoppningsvis vill ha den räkningen vi annars måste ta hand om.

Ja fy fan... börjar ledsna rejält på vatten om vi säger så. Två stora vattenskador på två lägenheter under ett års tid, jag vette sjutton vad jag och Peter har gjort för att förtjäna detta!!I övrigt händer det inte jättemycket här hemma... går mest och väntar på att tiden ska rulla på lite så vi kan få träffa vår ögonsten nån gång!!! Har försökt umgås med lite vänner senaste tiden, gäller ju att passa på medan man fortfarande kan prata ostört! :P Sen har vi storhandlat mat då jag har fått för mig att leka mästerkock här hemma. :P Blev t.ex. piccata till middag ikväll *Sandras favorit*, blir kroppkakor imorgon, sjömansbiff på tisdag och sen kalops nån dag *också Sandras favorit*. Har också bakat morotskaka och ska ta mig i kast att baka bröd nån dag här snart. :) Känner mig riktigt huslig. Har kommit fram till att det gäller att passa på att göra sånt här nu, för sen lär man knappast ha vare sig tid eller ork till att göra massa sånt.

Idag var vi också iväg till Babyland och inhandlade lite täcken och kuddar och sånt "nödvändigt ont". Det börjar närma sig slutet och det märks då förråden fylls på med det sista. Tänkte jag ska försöka vara duktig och packa den s.k. BB-väskan snart också med både bebisgrejer och lite annat nödvändigt. Man vet ju aldrig när det är dags att rycka tag i väskan och kasta sig in i bilen och ta sikte på förlossningsavdelningen på KS. Förhoppningsvis dröjer det inte mer än de knappa 5 veckor som är kvar nu, har verkligen ingen lust alls att gå över tiden! Men det kanske egentligen är lika bra att ställa in sig på att gå till julafton eller nåt, då kan man ju bara bli glad om bebis kommer tidigare än så. ^^


45 dagar kvar

Du är på dag 235 av 280. (83,9%).
Du är i vecka 34.
Du har gått 33 fulla veckor och 3 fulla dagar (v33+3).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
[Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Fre 27 nov 2009
Du har 45 dagar kvar till beräknad förlossning.

Ja jäklar va tiden rullar på. Om än att jag fortfarande tycker att 27 november känns långt borta. :P Men det är inte så lång tid kvar, 6½ vecka kvar tills den lill* är beräknad.

Börjar få lite ordning här hemma också, så pass att jag till och med har lagt in bebiskläderna i garderoben. Hjälp va konstigt det känns med de små strumporna som knappt skulle passa på min stortå och små bodies som är mindre än mina egna strumpor. ^^ Massa mys är det! *längtar mig tokig*

Stök och bök

Vilken helg! Fullt upp har det varit och fullt upp är det. Igår fick vi ÄNTLIGEN flytta in i nya lägenheten. Vi var och hämtade nycklarna i torsdags och igår gick som sagt flyttlasset. Allt gick riktigt smidigt och trots lite regn på slutet så var vi väldigt nöjda. TACK alla som hjälpte till igår!!!

Första natten i lägenheten gick bra. Slocknade ovaggad vid 01 inatt och kom upp runt 11. Kroppen var fortfarande helt slut men trots detta åkte vi iväg på shopping idag. Det blev Hornbach, Peters föräldrar, Bauhaus och IKEA.

Hinner inte uppdatera så mycket mer just nu, vi ska försöka ta tag i köket så vi får lite ordning där i alla fall. Imorgon ska vi försöka ta tag i datarummet och då kanske jag får upp min egen dator (sitter just nu i vardagsrummet med Peters jobbdator).

Det känns i alla fall huuuur bra som helst med allting, och nu vet ni varför jag inte är så aktiv vare sig här på bloggen eller på MSN osv just nu. Men jag kommer tillbaka!! *lovar*