Bebis

Näe... nu kan jag inte hålla mig längre... jag är så dålig på det här med hemligheter och "hysch-pysch". Varför ska man egentligen hymla med en positiv nyhet, för det är precis vad det är.

Det är nämligen såhär, att jag och Peter ska ha en liten bebis. ^^ Just nu växer en liten sak inom mig som nån gång omkring 1 december ska titta ut till oss. Det är alltså fortfarande rätt nytt vilket innebär att mycket kan hända på vägen, därför har vi valt att vara lite försiktiga med att berätta nu i början. Dock är det redan så många som vet så ja, jag kan lika gärna berätta det för er andra också.

Vi fick reda på det för snart en månad sen, 30 mars plussade jag. Sen dess har vi båda sprungit runt små-leende mest hela tiden. Lyckan är total, om än att vi som sagt är medvetna om riskerna och den omställning det kommer att bli.

Dock ber vi er som läser, att inte yttra denna nyhet för heeeela världen. Det är trots allt inte en jättestor skara som läser min blogg och de som inte läser berättar vi gärna själva för.


SM-GULD!!!Fy fan va underbart!!! Efter 4-0 i matcher mot Brynäs IF i kvartsfinalen, 4-0 i matcher mot Skellefteå AIK i semifinalen och 4-1 i matcher mot HV71 i finalen så har Färjestads BK återigen tagit SM-guld!!! *ryser* Vilket underbart gäng de är!

Och all heder till Jörgen Jönsson. Det är en stor spelarkarriär som tar slut och han kommer att vara saknad, både i Färjestads BK och i svenska landslaget!

GRATTIS FÄRJESTADS BK TILL DET 8:e SM-GULDET!!!