vilken helg...

Sandra har chockat hela världen. *skratt* Sandra har varit på krogen OCH på fest. Samma helg dessutom.

I fredags var det ju Banditfest på Pub Anchor på Sveavägen. O eftersom jag ÄLSKAR Bandit var jag ju bara tvungen att ta mig dit tyckte jag. Dock kändes det lite konstigt eftersom jag typ aldrig varit på krogen (EN gång o då var jag där en timme typ). Men ja, jag drog med mig Mika o iväg bar det. På vägen dit kommer då jag fram till att jag har glömt mitt leg hemma, hur smart är det liksom?? Så vi fick vänta på att pappa kom in till stan med det. :P Kön växte sjukt fort så vi var lite oroliga över hur länge vi skulle behöva stå där. Men det gick rätt fort (i mitt tycke iaf, jag väntade ju på nåt till skillnad från Mika som bara va med för min skull *skratt*). Hittade iaf en trevlig kille i kön som vi snackade med. Väl därinne var det sjukt mycket folk men vi hittade trots allt sittplatser, som vi höll hårt i resten av kvällen (hade nya skor så jag ville inte gärna stå upp i dem). Det var lite trist bara för man hörde inte särskilt mycket av musiken, hörde mest lite "dunka-dunka". Men ja, det var ju trevligt det med. ;) Det var helt okej med tanke på att det fanns en del fulla människor runt omkring mig. Senare på kvällen blev jag KÄR. *skratt* Hittade den vackraste människan på denna jord. Honom kan jag lugnt ta. Sååååå HET!!! Jag frågade Mika om jag fick stoppa ner honom i min ficka o ta med honom hem men hon tyckte inte det var nån bra idé. *hehe* Pratade dock aldrig med honom, men njöt i fulla drag varje gång jag såg honom. :P Sen blev Mika uppraggad. *ler* Men det ska vi inte gå in på. O han som vi pratade med i kön hittade mig så jag hade lite sällskap ett tag också. Det blev dock inget hångel (inte för min del) men kösällskapet verkade lite på men ja, jag dissade nog honom. *hehe* Men efter 5 glas cola (o några drinkar/öl för Mikas skull) var vi lite trötta så då var det dags att gå hem. Jag har insett att det inte är någon höjdare att bo på Ekerö om man ska ha ett nattliv *skratt* Fick iofs "bara" vänta 30 min på bussen men kl. 2 på natten är det inte så lockande. Var väl hemma runt kvart i 3 eller nåt. Då var det raka vägen i säng.

Igår vaknade jag till vid 12 o då var det bara att masa sig upp eftersom vi hade match. Kändes lite drygt eftersom jag visste att jag inte skulle börja stå, det är lite svårt att tagga till då. Men lite motivation hittade jag iaf o tur var nog det. I halvtid låg vi under med 9-10 (efter att ha legat under med som mest tre mål tror jag). Då sa våra tränare att jag skulle stå andra halvlek. Eftersom jag hade mitt mål att vi inte fick släppa in fler än 18 mål för att få bättre statistik än förra året hade jag en lite halvtuff uppgift framför mig. Men enligt mig själv gjorde jag en grym halvlek *ler* Dock räckte det inte så det blev 27-19 (vi vann ju men det blev ju tyvärr 19 insläppta). O efter matchen fick vi ställa upp för att få en ros av Jussis mamma o så fick vi en liten medalj från förbundet eftersom vi har vunnit serien o nu tar steget upp i div. 1 (heeeelt sjukt :D). O efter det var det champagne (cider för min del) i omklädningsrummet. Därefter raka vägen hem för att göra mig iordning till kvällen.

På kvällen var det avslutningsfest med handbollen, både herrarna o damerna. Fick skynda mig att göra mig iordning för att sen åka iväg till Idrottshögskolan där vi hade hyrt en lokal. Det var riktigt trevligt med middag o grejer men jag har svårt för att folk inte kan hantera spriten. Jag tycker att om man inte vet hur mycket man klarar av så ska man fan inte dricka heller. Pratade med lite folk som jag typ aldrig har pratat med tidigare o det var ju trevligt men frågan är hur mycket de minns av det idag *skratt* Kul o va ihågkommen... *erhm* Men ja... blev ingen dans dock. Jag kör nog på det där "jag dansar aldrig nykter" o med tanke på hur mycket alkohol jag brukar få i mig så kan ni ju räkna ut hur det brukar sluta. *ler*

Idag blir det nog till att va hemma o ta det jävligt lugnt o vila fötterna (jag är inte van att springa runt i 6 cm klack TVÅ kvällar i rad). Hade väl tänkt att försöka städa lite också men vi får se hur det blir med den delen.

Det har iaf varit trevligt i helgen, men det kommer nog inte bli en vana att gå ut både fredag o lördag kväll *skratt* Det orkar nog jag inte med. Är helt slut idag. :P Men fler Banditfester, det kommer det helt klart bli. ;) Eller vad säger du Mika?? *skratt*


Bad day

Jo, har en ruggigt dålig dag idag. Började med att jag typ grät mig till sömns inatt. Sen vaknade jag 11 o mådde lika dåligt. Så jag slog på radion o somnade om till 12.30. Känner mig rätt nere idag. Det kommer över mig hela tiden o jag vet inte riktigt hur jag ska tackla det. Vet inte hur jag ska hantera alla dessa känslor som hela tiden befinner sig inom mig. Jag vet inte hur jag ska få utlopp för dem. Ibland verkar jag må riktigt bra, men ibland så kommer dessa stunder då jag bara vill lägga mig i någons famn o gråta slut på alla tårar. Men problemet är att jag har ingens famn att krypa in i. O det är nog det som gör allra ondast. Att jag inte har nån som stryker mig över håret, som säger att den älskar mig o kysser mig lätt i pannan o torkar mina tårar med sin hand.

Fan va ont det gör....

Det jag är allra mest rädd för är nog att jag ska fortsätta vara ensam. Visst, det är skönt att kunna rå om sig själv men jag är nog mer en person som tycker om att rå om någon annan mer än mig själv. Vad är det för poäng att springa runt o leva livet om man inte har någon att dela det med??

Gah.... tragiska ballader är inte rätt musik för mig just nu men vad ska jag göra... jag behöver dem... :(

Jag försöker tala om för folk att jag inte är så perfekt som vissa verkar få för sig. O ändå verkar de bli besvikna när de träffar mig. Det är fan inte mitt problem. Vill man inte bli besviken så får man fan se till att inte ha så höga förväntningar. Det är inte jag som trissar upp förväntningarna, jag gör snarare allt för att folk inte ska få så höga förväntningar men ändå verkar de bli besvikna. Idioter. Sluta tro så mycket om mig förrän du har träffat mig eller träffa mig inte alls!!

Jag fattar verkligen inte hur man gör för att träffa folk. Visst, man kan träffa folk på internet men då måste man gå igenom hela det där rabbaldret med att snacka först på internet, sen på tel o sen om det känns bra så ska man träffas IRL o då har man redan fått en bild av människan som kanske inte alls stämmer i verkligheten. Hur träffar man folk IRL på en gång?? Förutom krogen då... jag är inte en sån som kan stå o flirta i ICA-kön liksom. Jag har alldeles för dåligt självförtroende för att flirta IRL. På internet går det bra för där kan jag använda hjärnan men IRL blir man alltid bedömd efter utseende o där ligger jag så långt efter. Folk tittar liksom inte efter mig. Men ja.... min tid kommer väl *försöker vara äckligt optimistisk men det skiter sig rätt fort*

våren

Ja visst fan är den här nu, den underbara våren. Fan vilka känslor som spritter runt i kroppen så fort våren kommer.
Jag älskar denna underbara vår!!!





Fan va jag hatar våren!! Alla hemska människor som springer runt o håller varandra i handen o gosas, o kysser varandra, o myser o bara är. Jag vill också ha nån att vara nära, som vill gosa o kyssas o hålla mig i handen osv.
Fan ta våren!!!





Guuuuuuud va jag är kluven.... :(

*haha*

Det trodde jag aldrig om mig själv *skrattar*

Mika, se vad jag nu har gjort!!! :P



Internt: "Men Mika, han är iaf söt" (av vissa anledningar kan jag inte skriva ut hela den meningen men du vet ju vad jag menar gumman, eller hur ;P)

Joda, livet känns rätt bra just nu *ler* Om än lite konstigt.

uttryck

Här är lite uttryck som jag ofta använder (om ni kommer på nå fler som ni ofta hör mig säga, skriv en kommentar):

- "så pass??"
- "absolut!"
- "det säger du?"
- "yeah right!"
- "självklart!"
- "jaså du?"
- "klockrent!"
- "icke!!"

Nu fick jag hjärnsläpp bara för det.... typiskt...

shopaholic??

Nej, så illa är det inte men jag har spenderat lite pengar iaf. :) Fick ju pengar när jag fyllde år o eftersom min plånbok tydligen inte kan hålla i så mycket pengar så fick jag ett sug efter att göra av med dem. Så det gjorde jag (en del av dem iaf *skratt*).

Sandra köpte:

- ett par jeans (de jag köpte i Mora för en månad sen har tydligen blivit för stora så fick köpa en storlek mindre)
- en tröja
- make up-borttagning (den andra svider ju i ögonen :( )
- min underbara hudkräm (Vaseline Intensive Care Aloe Fresh med gurka o aloe vera)
- 3 par strumpor (randiga såklart, vad annars?!?!)
- engelsk-svensk ordlista (håller på att bli galen på alla ord som jag vill men inte kan kolla upp!!)

O hela kalaset (inklusive en sallad till lunch) gick på 1016:-. Ojoj... Sandra är bra på att göra av med pengar *hrm*



Var i Norrtälje hos Robin igår. Satt o pratade o hade allmänt trevligt. :) Sen sket det sig lite för jag glömde kolla bussar o det gick ingen hem så jag fick knata över till Mia runt strax efter 2 o sov hos henne istället. O mitt i natten råkade jag slänga ner hennes katt på golvet i sömnen (man ska inte sova på mig utan att jag vet om det, då finns det en risk för att hamna på golvet).



På lördag har vi match mot AIK. Vinner vi den är vi helt klara för att gå upp i div. 1. Snacka om att man börjar bli lite nervös nu alltså. Vore så jävla roligt att gå upp i div. 1. Vet ju inte hur det blir med skolan i Leksand nu heller så nu kanske jag blir kvar i Sthlm o kan va med o spela. :)



Jag mår ok, trots omständigheterna med allt. Visst, jag har mina mörka stunder då jag tror att världen ska rasa samman men jag håller ihop trots allt. Jag kämpar vidare o jag kommer komma starkare o levande ur det här. Men jag behöver hjälp så jag tar gärna emot sällskap så jag slipper kämpa med ensamheten själv.

20 o ensam....

Jaa, då har man fyllt 20 då. Sandra är inte längre en tonåring o det känns BRAAA!!! *glad* Önskar bara att mitt liv som "riktig vuxen" hade börjat lite bättre.... :(

Tog slut med Robin i torsdags... fan va ont det gör. Inget jag vill prata om men nu vet ni iaf.


*tappar lusten att skriva nåt mer, ni vet vart jag finns om ni vill prata med mig...*