"serious talk"

Jag o Robin har pratat framtid idag. Vi bestämde det innan jag åkte hit att vi skulle försöka "klura ut" vår framtid (så gott det går) under denna vecka så det var lika bra att ta tag i det. Så idag satte (läs lade) vi oss i sängen o pratade lite. Det är svårt att prata om såna här saker när båda vet att nåt måste hända men man inte vet hur man ska göra det.

I vilket fall som helst så pratade vi lite o det vi kom fram till var:
- vi vill satsa på det här
- vi måste flytta närmare varandra/ihop
- jag ska söka skolan (om det är så att den verkar bra)
- när min handbollssäsong är slut (24 mars) letar vi lägenhet/flyttar jag till mora (om jag inte har fått jobbet på Gröna Lund)
- får jag jobbet på Gröna Lund väntar vi tills efter sommaren (då vet jag också om jag har kommit in på skolan eller inte)

O slutsatsen blir: jag kommer antagligen flytta till mora, antingen så tidigt som i mars eller senast slutet av september (under förutsättningarna att Robin fortfarande har kvar sitt jobb) alternativt jag flyttar till mora för att sedan (tillfälligt) plugga i Leksand. I det läget är det 6 mil mellan oss o om det blir så får vi lösa det problemet då.

Det var mina framtidsplaner i korthet. Den viktigaste punkten: vi har satt ord på problemet o gjort upp en plan för att försöka lösa det.

Bit ihop eller bryt ihop

Tyvärr är jag nog på väg mot det senaste av de två o det skrämmer mig, jag har aldrig varit på den sidan tidigare. Visst, jag har brutit ihop förr, men inte på det sättet som det känns att jag är på väg att göra nu.


Vart tog alla mina värderingar vägen? Vart tog alla rätt o fel vägen? Vart tog du vägen?


Varför finns du? Du bara förstör.
Varför kom du in i mitt liv? Vem sa att det var okej?


Varför har man någon om man ändå känner sig ensam? Varför älskar man någon om man ändå känner sig hatad? Varför ger man sig till någon om man ändå känner sig bortstött?


Varför förstår du inte hur JAG känner? Varför säger du att allt ska bli bättre men inget händer? Varför säger du att du älskar mig när jag bara känner likgiltighet från dig?Jag orkar snart inte längre. Jag klarar inte av att bo hemma. Jag känner mig så låst att jag snart klättrar på väggarna. Inte på så sätt att ma o pa håller mig inne eller så, utan bara det att jag inte kan göra nånting utan att de får reda på det. Allt jag gör verkar viskas tillbaka till dem. Hur mycket jag än kämpar kan jag inte undvika dem. Är jag inte hemma tar de reda på vart jag är. O jag är så dum att jag talar om det för dem. Det känns som att mitt liv inte har börjat än, o det kommer inte göra det förrän jag kommer ifrån det här stället. *vill slita mig loss, även om det innebär att jag går därifrån blodig*Jag vill bara ta bilen o dra. Åka långt bort till nån...stans. Tänk vad som skulle kunna finnas där borta. Det kryper i kroppen o jag tänker hela tiden på friheten att bara få åka. Men så vaknar jag upp o inser att det inte går. Jag kommer aldrig ifrån dem.Varför kan ingen förstå att jag bara behöver komma bort? Komma bort från den jag är o den alla känner som jag. Komma bort från allt runt omkring mig som har funnits där sen jag var barn. Få upptäcka nya saker utan att någon står o talar om vad det är innan jag har sett det. Få finna mig själv utan att någon säger att det egentligen inte är jag.Om jag kunde skulle jag åka redan idag.

Om jag kunde....FÖRSVINN!!!!!!!!!!! *skriker till rösterna i mitt huvud*

kaos....

mitt jobbliv är kaos, mitt sociala liv är kaos, mitt privatliv är kaos, mitt kärleksliv är kaos, mitt sexliv är kaos o mitt känsloliv är kaos....


kort sagt, mitt liv är kaos!


Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad

This is the end you know
Lady, the plans we had went all wrong
We ain’t nothing but fight and shout and tears

We got to a point I can’t stand
I’ve had it to the limit; I can’t be your man
I ain’t more than a minute away from walking

We can’t cry the pain away
We can’t find a need to stay
I slowly realized there’s nothing on our side


Out of my life, Out of my mind
Out of the tears we can’t deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind

Out of my head, Out of my bed
Out of the dreams we had, they’re bad
Tell them it’s me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad


Another night and I bleed
They all make mistakes and so did we
But we did something we can never turn back right

Find a new one to fool
Leave and don’t look back. I won’t follow
We have nothing left. It’s the end of our time

We can’t cry the pain away
We can’t find a need to stay
There’s no more rabbits in my hat to make things right


Out of my life, Out of my mind
Out of the tears we can’t deny
We need to swallow all our pride
And leave the mess behind

Out of my head, Out of my bed
Out of the dreams we had, they’re bad
Tell them it’s me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad


helvetes jävla skit!!!!!!!

Säg att det här bara är en dålig dröm. Säg att det här kommer gå över o allt kommer att bli som vanligt. Säg att det här inte är på riktigt, att det bara är mitt huvud som spelar mig lite spratt. Säg att jag kommer skratta åt det här en dag. Säg att det inte är sant.


Jag hatar att bara sitta o gråta. Jag hatar att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag hatar att jag gör saker som jag inte borde göra. Jag hatar att jag mår dåligt. Jag hatar att jag velar. Jag hatar att du inte finns där. Jag hatar att du inte förstår mig. Jag hatar att du tar mig för givet. Jag hatar att jag tar dig för givet. Jag hatar dig. Jag hatar mig. Jag hatar oss. Jag hatar allt.


Närhet. Kärlek. Ömhet. Tvåsamhet. Förståelse. Glädje. Lycka. Sånt jag inte har längre.


Tårar. Smärta. Sorg. Ilska. Rädsla. Skräck. Ångest. Det jag känner nu.


(NEJ, jag tänker INTE förklara det här inlägget för någon så det är ingen idé att du frågar. Det är bara vad jag känner i nuläget. Varken mer eller mindre. Låt mig bara vara ifred!)

min o Robins framtid?

Jaa, hur ser den ut egentligen? Vi har pratat lite om det o båda är väl på det klara med att nåt måste hända snart för att det här verkligen ska kunna hålla. Grejen är bara den att vi båda har saker vid sidan av som tar tiden ifrån oss. Men jag börjar känna det nu, om jag inte har nåt jobb när serien tar slut, då flyttar jag fan dit på en gång!! Vad ska jag sitta här nere i Sthlm o inte göra ETT SKIT medan han är där uppe?? Varför ska jag va här nere ensam om jag kan få vara där uppe med honom? Skiter i vart jag är, bara jag får vara med honom!

2 februari ska jag på studiebesök på skolan, då ska jag bestämma om jag ska söka dit eller inte. Därefter får vi bestämma mer konkret vad som ska hända. Men en sak är säker: ska nån göra slut så är det HAN för jag släpper honom inte nu!!

trevlig vecka :)

Jösses vilken trevlig vecka jag har haft! :)

Måndag: tvättstugan (kanske inte den roligaste men den mest nödvändiga biten) på dagen o sen gjorde jag mig iordning för att åka till Nynäshamn o gulla med Nettan. Shit, va jag saknar den tösen!! Har inte träffats sen min student. :( Så blir det när man flyttar ännu längre ifrån varandra. Fick gosa lite med hennes sötnos till dotter också, snacka om söt unge! ;) Lilla Mirrisen tyckte tydligen om mig i alla fall för i många fall gick det lika bra med mig som med mamma. T.o.m. bättre när pappa försökte lägga henne på kvällen, då var det Sandra som skulle byta blöja, INTE pappa! ;) *hihi* Lite kul med tanke på att det var typ 6:e gången jag överhuvud taget träffade henne o hon lär inte komma ihåg de tidigare gångerna. Men jag var i alla fall populär.

Tisdag: Nattade över hos Nettan men det blev dock inte så mycket sömn. Somnade ca. 01.30 o vaknade 04.30 av en Miranda som inte var särskilt glad. Sen sov jag inte mycket mer den morgonen. Somnade kanske 30 min till innan jag skulle upp vid halv 7. Nettan skulle jobba 7-9 o Daniel åkte hemifrån redan vid halv 6 eller vad klockan var så jag hade lovat att lämna Mirris på dagis. Strax efter 7 var vi på dagis, därefter gick jag tillbaka hem till dem, käkade lite frukost o sen satte jag igång o diska (var tvungen att göra nåt för att inte somna). Vid 9 var jag färdig med disken o hela jag var färdig så jag gick o la mig igen. Vaknade upp strax efter 10 med en Nettis i sängen (soffan) där jag sov. Vi fördrev dagen väldigt latmansaktigt med att glo på tv o gå o handla lite. Vi hämtade Miranda på dagis runt 14 o sen bar det av till tåget. Problemet var bara att tåget var inställt pga signalfel så jag fick stå o vänta på ersättningsbuss i typ 45 min. *kallt o blött* Sen mötte jag upp mamma i Sundbyberg o vi åkte för att storhandla (kylen ekade väldigt tomt, o alla andra skåp också för den delen). Mitt i allt ringer Robin o säger att han kommer bara han hinner med flyget vilket han också gjorde. Så när mamma o jag hade handlat klart mötte vi upp Robin på Brommaplan på vägen hem (helt sjukt egentligen att han tar sig från Mora till Brommaplan under tiden som mamma o jag går i två affärer :P) Sen åker vi hem o bara tar det lugnt hela kvällen.

Onsdag: Hela dagen flyter på i ett himla lugnt tempo, jag o Robin sover till typ 12.30 o därefter tar vi det bara kolugnt. Inte mycket mer att säga om den dagen. Det enda speciella är att jag fick hämta ut min nya telefon. *wiie* Såååå nöjd än så länge! :D

Torsdag: Gjorde inte mycket alls på torsdagen heller. Var hemma o bara gosade. Jag hade dock träning på kvällen men den var precis som vanligt så det var inte mycket att säga om den heller. *ler*

Fredag: Värsta biten på hela veckan: Robin åker hem på kvällen. Under dagen hinner vi dock pussas en hel del i lugn o ro. På kvällen efter att Robin har åkt o vi har käkat middag så kommer grannarna Heed på besök. Det blir ett parti poker o en omgång Löning (sällskapsspel). Mycket trevligt, dock ingen vinst för min del. Kom iaf tvåa i poker o trea i Löning (på fem pers).

Lördag: Upp kl. 6.30 för att göra mig iordning o käka frukost. Har samling 7.30 vid Fridhemsplan för bussresa upp till Bollnäs där vi ska spela match mot Arbrå HK (det enda lag som har vunnit över oss denna säsong). På bussresan upp blir det bara till o sova så mycket det bara går med tanke på att jag inte hade sovit mer än kanske 5½ timmar på natten. Väl där är vi lite tidiga så vi sitter o glor på nån typ juniormatch i innebandy. Sen är det uppladdning på hög nivå som gäller. Matchen drar igång o när den väl är igång visar vi att det bara var en tillfällighet att de vann förra gången. Visst, det är verkligen ingen bra match men vi leder hela matchen o känns väl egentligen aldrig som att de kan vända det. Matchen slutar i alla fall 19-15 i vår favör o som grädde på moset blev jag matchens lirare (har aldrig blivit det förut i seniorseriespel så det var himla trevligt). Jag fick ett trådlöst tangentbord med mus, inte så dåligt pris heller. Blir till att byta ut mitt andra imorgon. *ler* När jag kom hem (vid 20.30 eller vad den var) så var syster o Pyrlan här. Pyrlisen skulle leka o danssa o hålla på, hon är verkligen den sötaste av alla små töser jag känner!! Nya grejen är att klappa händerna o dansa runt runt medan man sjunger ett djurs namn som t.ex. "noshörningen noshörningen" ungefär i samma melodi som "Små grodorna". Det andra är "ställ upp dig" istället för "ställ dig upp". Det är inte alltid lätt med ordföljder. *ler* Söt är hon iaf.

Söndag: Dagen har inte kommit ännu men det jag hittills har planerat är att ev. åka o titta på matchen AIK-Rosersberg (de spelar i vår serie) kl. 13 i Solnahallen. O sen 16.45 ska jag titta på när Skå´s herrlag möter Westermalms B-herrlag. Kan bli kul *kluven när det gäller vem jag ska heja på* Annars så vet jag inte riktigt hur dagen blir men jag hoppas att den fortsätter i samma positiva anda.

Nu ska jag nog gå o lägga mig i alla fall, det känns i kroppen att jag inte har sovit så mycket o har rest långt idag (över 50 mil totalt).

Godnatt!

GRATTIS!

GRATTIS MADDE!!!! :P (jag vet att du läser detta)


Idag blev det helt plötsligt en väldigt intensiv dag. *ler*

Har tvättstugan mellan 11-14 o sen ska jag göra mig iordning för att kunna ta bussen till centralen 14.48 för att möta upp Nettisen o lilla Miranda. Sen åker vi tillsammans hem till Nettan i Nynäs o bara umgås. *ler* Blir kvar där till imorgon också så jag kommer väl hem sen nån gång.

Snabbskrivning för tiden är kortare än jag vill.

Z610i

det blidde en blå istället. Beställde den idag från El-giganten så jag får den nån gång i nästa vecka *wiie*

Z610i

Z610i

SNAAAART kommer den!!! *vill ha vill ha vill ha!!!*

Sminkad

Sminkad

Det syns inte jättetydligt men jag är trots allt sminkad.

spenderat pengar

Jupp, igår spenderade jag 1500:- BARA på mig själv! *ler*

Okej, jag köpte biljetthäfte till bussen, ett äpple, en vatten o åt på Subway så där gick 178:- men resten spenderade jag på mig själv iaf. Dessutom var det bara på ytliga saker vilket är helt chockerande för att vara jag. Men det kändes rätt bra trots allt.

Köpte:

- nagellacksborttagare
- make-upborttagare
- nagelfil
- polerfil
- ansiktsrengöringskräm
- fransk manikyr-set
- "eyes wide open" mascara
- puder (tycker dock att det var liiite mörkt)
- en brun 3/4-ärmad topp på H&M
- en svart 3/4-ärmad topp på Indiska
- ett svart linne på Indiska
- "Envy me" från Gucci (parfym)

Känns bra, lite utseendefixerat, men bra. ;) Vem vet, nu kanske ni får börja se mig sminkad. Är faktiskt (hör & häpna) sminkad just vid detta tillfälle som jag skriver. Lägger kanske in en bild senare, bara för att chocka er. *skratt*

Nu ska jag till bussen, ska iväg o käka *kurr i magen*

So long!!


dum som vanligt

Ja, jag är dum som vanligt. Jag låter småsaker irritera mig så att de nästan förstör allt.

Det blev en rätt mysig helg till slut o en riktigt bra början på det nya året.


I helgen kände jag det tydligt: Jag ÄLSKAR verkligen honom!!!!Hoppas på en bra fortsättning av det här året!